Krachtige klantenbinding volgens de CRM-strategie

Online cursus Krachtige klantenbinding volgens de CRM-strategie

Ben je op zoek naar een eigentijdse, strategische manier om je bestand met klanten en relaties te beheren? En wil je daarbij kiezen voor een geïntegreerde benadering? Dan kom je met de compacte maar complete online cursus over Customer Relationship Management vast een stuk verder.

Ben je op zoek naar een eigentijdse, strategische manier om je bestand met klanten en relaties te beheren? En wil je daarbij kiezen voor een geïntegreerde benadering? Dan kom je met de compacte maar complete online cursus Customer Relationship Management vast een stuk verder.

Deze cursus vergroot jouw beroepsspecifieke vaardigheden en zelfbeeld. De cursus is geschikt voor ondernemers, mensen die een carrièreswitch wensen, mensen die professionele ambities hebben of professioneel werkzaam zijn binnen het thema klantrelaties.

Doel van de cursus

De online cursus 'Krachtige klantenbinding volgens de CRM-strategie' biedt een basishandleiding voor krachtig accountmanagement.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Kennis van CRM (geschiedenis, betekenis, technieken)
  • Inzicht in 'Customer Intimacy' als manier om klanten te binden
  • Informatie over klanten verkrijgen en verwerken via 'CLV' en 'FSP'
  • Opbrengsten voorspellen op basis van berekeningen
  • Verwerken van data middels programma's 'CDI' en 'SFA'
  • Kennis van privacywetgeving rondom verwerking van persoonlijke gegevens ('opt-in/opt-out'-principes voor 'Permission Marketing')

Duur en studiebelasting

De e-learning 'Krachtige klantenbinding volgens CRM-strategie' duurt ongeveer 45 minuten. De hele cursus inclusief e-book, opdrachten en eindtoets duurt circa 3 uur. 

Doelgroep

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die zijn klantenbeheer op een eigentijdse manier wil opzetten.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Relaties bouwen en netwerken, Analyseren, Onderzoeken, Plannen en organiseren, Ondernemend en commercieel handelen, Bedrijfsmatig handelen.

Lesmaterialen

De cursus 'Krachtige klantenbinding volgens de CRM-strategie' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Tools voor Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP), Oefenbladen, Controlebladen, Samenvatting, Aanbevolen aanpak.

Toetsing

De online cursus 'Krachtige klantenbinding volgens de CRM-strategie' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!