De wakkere professional: transformeer je gedachten, woorden en daden voor meer zakelijke impact

De wakkere professional: transformeer je gedachten, woorden en daden voor meer zakelijke impact

Zit jij veel in je hoofd, zijn je woorden onbewust en je daden soms wat ongericht? Dan creëer jij níet de werkomgeving en -beleving van je dromen. Gelukkig kan het ook anders... Als jij ervoor kiest om jezelf te ontwikkelen tot een bewuste en wakkere professional, dan zijn zakelijk succes en werkplezier een haast automatisch gevolg! 

Zit jij veel in je hoofd, zijn je woorden onbewust en je daden soms wat ongericht? Dan creëer jij níet de werkomgeving en -beleving van je dromen.

Gelukkig kan het ook anders... Als jij ervoor kiest om jezelf te ontwikkelen tot een bewuste en wakkere professional, dan zijn zakelijk succes en werkplezier een haast automatisch gevolg!

Judith Steinmeier neemt je in 'De wakkere professional' mee aan de hand van je gedachten, woorden en daden. Werk je aan een van deze drie pijlers, dan kun je magie verwachten – want je gedachten vormen je woorden en uiteindelijk je daden. Pak je ze alle drie aan, dan staat je een enorme transformatie als professional te wachten!

Aan de hand van een praktische roadmap leer je hoe je invloed krijgt op jouw gedachten. Je ontdekt ook hoe je de kracht van jouw woord inzet om situaties te transformeren. En je leert je daden gerichter in te zetten door effectieve doelen te creëren en proactiever in het werkende leven te staan. Daar word je dus een positiever mens van, maar vooral die zekere, succesvolle, aanwezige en wakkere professional – mét meer zakelijke impact!

Competenties

persoonlijke ontwikkeling; bewustzijn; gedachten; woorden; daden; succes; impact