Op weg naar 1 miljoen volgers op TikTok met Sherell Martini

Online cursus Op weg naar 1 miljoen volgers op TikTok met Sherell Martini

Met deze cursus deelt Sherell Martini haar geheimen hoe zij meer dan 3,8 miljoen volgers heeft gekregen. Wat moet je doen om je TikTik kanaal succesvol te maken? Hoe zorg je voor miljoenen volgers en likes? Een must-have cursus voor echte TikTok fanaten!

Met deze e-learning leer je de ins- en outs over het succesvol opzetten van een TikTok kanaal. Sherell Martini is al sinds het begin van TikTok actief en heeft nu miljoenen volgers en likes. Zij neemt je mee in de beste aanpak om je eigen TikTok kanaal op te zetten en succevol te maken.

Is TikTok nog helemaal nieuw voor jou? Dan adviseren wij jou om eerst de cursus ‘Aan de slag met TikTok door Sherell Martini’ te volgen.

Wat ga je leren?

De cursus “Op weg naar 1 miljoen volgers op TikTok met Sherell Martini” geeft je handvatten om jouw TikTok kanaal op te zetten, te verbeteren om filmpjes viral te laten gaan. Je leert onder andere:

  • Hoe werkt TikTok?
  • Wat is de theorie achter TikTok?
  • Hoe kan je nog betere TikTok content maken?
  • Hoe ga je om met de mogelijke roem?

Hoe lang duurt de cursus?

De e-learning duurt ongeveer 60 minuten, wil je het maximale rendement uit deze cursus halen, doe dan ook de bijgevoegde opdrachten. De totale studiebelasting bedraagt 2 uur.

Voor wie is het geschikt?

Deze e-learning is geschikt voor iedereen die actief is of wil worden op TikTok.

Vaardigheden die je ontwikkelt

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties: Creativiteit, informatie-analyse, toekomstvisie, zelfvertrouwen, Mondelinge vaardigheid.

Lesmaterialen

De cursus bestaat uit: Video college, instructies, tips en een aanbevolen aanpak.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal.

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module.

Toetsing

Deze online cursus wordt niet afgesloten met een eindtoets

Certificaat

Je ontvangt per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Creativiteit
Informatie-analyse
Mondelinge vaardigheid
Toekomstvisie
Zelfvertrouwen