Bespaartips

Online cursus Besparen

Je was eigenlijk allang van plan om eens goed de bezem door je financiële huishouding te halen. Of misschien werd je door de nood gedwongen een paar drastische maatregelen te nemen. Leuker kun je het ook zelf niet maken, wel gemakkelijker, als je jezelf een beetje ontvankelijk opstelt voor de bespaartips uit de gelijknamige online cursus van Icademy. 

Je was eigenlijk allang van plan om eens goed de bezem door je financiële huishouding te halen. Of misschien werd je door de nood gedwongen een paar drastische maatregelen te nemen. Leuker kun je het ook zelf niet maken, wel gemakkelijker, als je jezelf een beetje ontvankelijk opstelt voor de bespaartips uit de gelijknamige e-learning van Icademy. De online training is zeer praktisch opgezet en gebruikt voorbeelden die direct uit het leven gegrepen zijn. Bijna niemand vindt het leuk om te besparen, maar je hoeft het voor jezelf ook niet onnodig moeilijk te maken. Deze online cursus helpt je daarbij.

In de online cursus 'Bespaartips' wordt in ongeveer drie kwartier stap voor stap uitgelegd hoe je je huishoudboekje op een aardige, aantrekkelijke manier effectief in balans houdt. Wil je je de diverse onderwerpen goed op je in laten werken en in de praktijk uitproberen, dan ben je natuurlijk wel wat langer bezig. Deze online training zet in met sparen en komt uit op besparen. Alles wat daartussenin zit, komt uitgebreid aan bod. De lesstof is verdeeld over twee modules met een afsluitende toets. Tot slot: we verwijzen je ook graag naar de e-learning 'Schulden wegwerken' van Icademy.

Duur van de online cursus
De e-learning 'Bespaartips' zelf duurt circa 60 minuten. De bijgeleverde documentatie, inclusief aanwijzingen voor een evaluatieschema beslaan een periode van drie tot zes maanden.

Doelgroep
Deze e-learning is geschikt voor mensen die weten dat ze het financieel wat kalmer aan moeten doen. Daarbij is ook gedacht aan personen die moeten kunnen aantonen dat zij serieus werk maken van budgetbewaking, bijvoorbeeld wanneer in een schuldsaneringstraject een bewindvoerder of een contactpersoon van een Kredietbank daarom vraagt!

Lesmaterialen
De cursus 'Bespaartips - Praktisch werken aan basiscondities voor schuldhulpverlening' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Checklist, Invullijst, Evaluatieschema, Samenvatting, Aanbevolen aanpak.

Toetsing
De online cursus 'Bespaartips - Praktisch werken aan basiscondities voor schuldhulpverlening' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat
Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel op b.v. At Monday of LinkedIn plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!