Interactieve video maken met Hihaho

Interactieve video maken met Hihaho

Dat video steeds populairder wordt is alom bekend, maar hoe gaaf zou het zijn als je nog meer impact kunt maken met je video? Of je nou een mooie sollicitatievideo wilt maken, je product wilt verkopen, een leervideo of een online game wilt maken, dit kun je zelf leren!
Let op: deze training is Engelstalig.

Aan het eind van deze training heb jij jouw eerste interactieve video gemaakt met de software van hihaho interactieve video. We nemen je hier stap voor stap in mee. Je hoeft geen ervaren videomaker te zijn, hihaho is geschikt voor iedereen.

Bij deze training zit een hele mooie bonus: een gratis professionele review van je video door een van de consultants van hihaho!

Let op: deze training is Engelstalig.

Doel van de cursus

In deze training leer je alles over het maken van een interactieve video met de innovatieve technologie van hihaho, zodat je zelf aan de slag kunt!

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Wat interactieve video precies is en hoe dit werkt.
  • Hoe je tijdens de voorbereiding, het schrijven van je script, het filmen en het monteren van je video rekening kunt houden met de interactiviteit.
  • Hoe de software van hihaho werkt.
  • En hoe jij je eigen interactieve video maakt!

Duur en studiebelasting

De e-learning duurt ongeveer 3 uur. Daarnaast bevat de training verschillende opdrachten en ondersteunende lesmaterialen. Aan de hand daarvan kun je aan de slag met het maken van je eigen interactieve video. In totaal heb je hiermee trainingsmateriaal voor circa 16 uur.

Doelgroep

Deze training is geschikt voor iedereen! Of je nou voor het eerst een video gaat maken, of al een ervaren videomaker bent. Speciaal voor de eerste groep bevat deze training ook basisinformatie over het produceren van een video. Ervaren videomakers kunnen deze basisinformatie overslaan en de training volgen voor de informatie over de interactieve aspecten bij het maken van een video.

Lesmaterialen

De cursus ‘interactieve video maken’ bestaat uit: video’s, teksten, afbeeldingen, instructies en tips.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse instructies, gecombineerd met video’s, opdrachten en sprekende voorbeelden. Deze cursus bestaat uit twee modules.

De eerste module richt zich op hoe je je voorbereidt op het maken van een interactieve video. Hierbij leer je waar je tijdens het schrijven van je script, het filmen en het monteren van de video rekening mee moet houden.

Module 2 richt zich specifiek op de software van hihaho. Wat je leert kun je meteen toepassen tijdens de opdrachten die je kunt uitvoeren in hihaho. Aan het eind kun je je gemaakte video insturen voor een professionele review door een van de consultants van hihaho.

Daarnaast bevatten beide modules ook toetsvragen.

Modules

Deze cursus bestaat uit twee modules.

Toetsing

Deze modules bevatten toetsvragen om te controleren of je daadwerkelijk alles goed begrepen hebt.

Certificaat

Als je de cursus afrondt, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Creativiteit
Klantgerichtheid
Mondelinge vaardigheid
Overtuigingskracht