Zakelijk inzetten van TikTok

Online cursus Zakelijk inzetten van TikTok

Heb je altijd al willen weten wat TikTok nou eigenlijk is en hoe je het zakelijk kan inzetten? Paolo Lopes neemt je mee in dit nieuwe sociale medium en laat zien hoe je het zakelijk gezien optimaal kan inzetten.

Een cursus die uitlegt hoe TikTok werkt, gericht op zakelijke doeleinden. Want TikTok is zich op het moment hard aan het ontwikkelen tot een volwaardig sociaal medium. Dus naast dat je bepaalde doelgroepen goed kan bereiken, wordt TikTok door steeds meer mensen in verschillende groepen gevonden. Het is hierdoor interessant om te kijken wat de mogelijkheden op dit videoplatform zijn. Paolo Lopes legt aan de hand van concrete voorbeelden uit hoe je dit zo goed mogelijk kan (laten) doen.

Doel van de cursus 

In de onlinecursus Zakelijk inzetten van TikTok leer je hoe je TikTok in kan zetten voor de doelen van je organisatie.

Wat ken en kun je na de cursus

  • Opzetten van een TikTok kanaal
  • Opzetten van een TikTok marketingstrategie
  • Weten waar je meer kennis kan halen om succesvol te zijn op TikTok

Duur en studiebelasting

Deze onlinecursus Zakelijk inzetten van TikTok duurt ongeveer 1 uur. De totale studiebelasting bedraagt ongeveer 2 uur.

Doelgroep + Advies vooropleiding 

De cursus is bedoeld voor iedereen die wil leren hoe hij of zij TikTok succesvol zakelijk kan inzetten. Een smartphone die de TikTok app kan draaien is noodzakelijk om optimaal gebruik te maken van de opgedane kennis.

Vaardigheden

Als je deze onlinetraining wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties: Plannen en organiseren, Ontwikkelen, ICT.

Lesmaterialen

De cursus bestaat uit 9 filmpjes met begeleidende verdiepingstekst. Daarnaast zijn er twee Pdf’s bijgevoegd die uitleggen hoe je een filmpje zakelijk kan inzetten op TikTok.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal.

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module.

Toetsing

Deze onlinecursus wordt niet afgesloten met een eindtoets

Certificaat

Je ontvangt per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Creativiteit
Informatie-analyse
Mondelinge vaardigheid
Toekomstvisie