Basis medische terminologie

Online cursus Basis medische terminologie

Medische termen lijken vaak lastig, maar je zult merken dat ze heel logisch zijn opgebouwd. In deze korte online cursus leer je medische termen te ontleden in woorddelen, zodat het makkelijker is om de termen te begrijpen. Na het doen van deze korte opleiding leer je in de toetsomgeving zelfstandig keuzes te maken met het oog op de ontleding van een aantal belangrijke medische termen.

Medische termen lijken vaak lastig, maar je zult merken dat ze heel logisch zijn opgebouwd. In deze korte online cursus leer je medische termen te ontleden in woorddelen, zodat het makkelijker is om de termen te begrijpen. Na het doen van deze korte e-learning leer je in de toetsomgeving zelfstandig keuzes te maken met het oog op de ontleding van een aantal belangrijke medische termen.

De online cursus 'basis medische terminologie' laat je in een uurtje tijd zien hoe de meest voorkomende medische termen zijn opgebouwd. Je raakt vertrouwd met de begrippen 'voorvoegsel', 'achtervoegsel' en 'woordstam'. Lijkt het je nuttig om je verder te verdiepen in de medische terminologie? Overweeg dan om bij Icademy de e-learning Medische Terminologie te doen. De uitgebreide versie bestaat uit zes hoofdstukken. Het eerste onderdeel gaat zeer breed in op het ontleden van medische termen. De volgende hoofdstukken bespreken stapsgewijs de anatomie van het menselijk lichaam en de medische termen die daarbij horen.

Duur van de online cursus
De online training 'basis medische terminologie' duurt ongeveer 30 minuten. 

Doelgroep
Deze opleiding is geschikt voor medewerkers in de omgeving van medische of paramedische beroepen.

Lesmaterialen
De opleiding 'basis medische terminologie - Praktische basis voor iedereen in verpleegkunde, gezondheidszorg en GGZ.' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Overzichtslijst.

Toetsing
De online cursus 'basis medische terminologie - Praktische basis voor iedereen in verpleegkunde, gezondheidszorg en GGZ.' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat
Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Tag: 50plus opleidingen