Effectieve brainstormsessies voor leidinggevenden

Effectieve brainstormsessies voor leidinggevenden

Sta jij als leidinggevende voor beslissingen waaraan veel kanten zitten? In het boek 'Brainstormen' leer je stap voor stap hoe je binnen jouw team een slimme methode kunt inzetten voor het maken van een doeltreffend en realistisch beleid.

In het boek 'Brainstormen' leer je stap voor stap hoe je binnen jouw team een slimme methode kunt inzetten voor het maken van een doeltreffend en realistisch beleid. Je leert hoe je een goede 'brainstorm' voorbereidt en uitvoert. Je ogen gaan open voor het creëren van mogelijkheden waar je anders nooit aan zou hebben gedacht. Ook wordt uitgelegd wat de beste manier is om na de brainstorm een gerichte follow-up te realiseren. Ontdek de onvermoede krachten die in jouw team verborgen liggen!

Na het lezen van dit boek kan je effectief leidinggeven aan een brainstormsessie in een groep, een brainstormsessie goed voorbereiden, mensen op een doeltreffende manier enthousiasmeren en op een goede manier follow up geven na de brainstormsessie.
Ook heb je na het lezen van dit boek kennis gemaakt met twee theoretische modellen Denkhoeden en Morfologische Matrix en begrijpt hoe deze van invloed zijn op een effectieve brainstormsessie.

Dit e-book kun je gebruiken als naslagwerk bij de cursus 'Brainstormen'.