Lean Six Sigma - Yellow Belt

Online cursus Lean Six Sigma - Yellow Belt

Wil jij leren hoe je je bedrijfsprocessen efficiënter kan inrichten? Wil je meer leren over de achtergronden van Lean, Six Sigma en het Agile model? Dan is dit de training waar je op hebt gewacht!

Deze video's vormen de basis van de Yellow Belt E-learning die in samenwerking met de Lean Six Sigma Groep en Studdy tot stand is gekomen. Je weet na deze training wat Lean Six Sigma is en hoe het kan bijdragen aan een verbeterproject.

Doel van de cursus

In deze onlinetraining leer je hoe je Lean Six Sigma kan inzetten in jouw bedrijfsprocessen. Deze training bevat de introducties in Lean, Six Sigma en het Agile model. Het is hiermee een perfecte opstap in de wereld van Lean Six Sigma. Want zoals met zoveel, moet je eerst een goede fundering leggen voordat je verder kan met de materie.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Je begrijpt basisprincipes achter Lean
  • Je begrijpt basisprincipes achter Six Sigma
  • Je begrijpt basisprincipes achter Agile
  • Je doorziet bepaalde bedrijfsprocessen beter
  • Je kan processen beter optimaliseren

Duur en studiebelasting

Deze cursus duurt ongeveer 1 uur. De totale studiebelasting bedraagt 2 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor managers, leidinggevenden, teamleiders, projectteamleden, beleidsmakers en werkgevers. Advies vooropleiding: MBO+

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: Samenwerken en overleggen, Formuleren en rapporteren, Vakdeskundigheid toepassen, Analyseren, Onderzoeken, Creëren en innoveren, Leren.

Lesmaterialen

De cursus Lean Six Sigma - Yellow Belt bestaat uit: Videomateriaal aangevuld met geschreven informatie.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten. Aan het einde van de hoofdstukken staan toetsvragen. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module. 

Toetsing

Deze cursus wordt per hoofdstuk afgesloten met toetsvragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de toetsvragen, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!