Introductie van een nieuwe medewerker

Online cursus Introductie van een nieuwe medewerker

Jij als leidinggevende wil natuurlijk graag dat de nieuwe medewerker snel weet wat er van hem of haar wordt verwacht. Als je deze online cursus volgt, vergroot je je kans dat jouw nieuwe medewerkers snel en met voldoende zelfvertrouwen aan de slag kunnen in jouw bedrijf!

Hoe krijg je je nieuwe medewerker zo snel mogelijk op zijn of haar plek? Een slim inwerktraject, het liefst onder leiding van een ervaren kracht, is altijd nog het beste. Er zijn heel wat dingen waar je om moet denken. Jij als leidinggevende wil natuurlijk graag dat de nieuwe medewerker snel weet wat er van hem of haar wordt verwacht. Daarom wil je dat de medewerker goede instructies krijgt en zich snel thuis zal voelen. Als je deze online cursus volgt, vergroot je je kans dat jouw nieuwe medewerkers snel en met voldoende zelfvertrouwen aan de slag kunnen in jouw bedrijf!

Na het volgen van deze online cursus heb je geleerd wat je de medewerker moet vertellen en bovendien: hoe je dat moet doen. Zo weet de medewerker snel wat er van hem wordt verwacht, zal hij of zij zich sneller thuis voelen en sneller inzetbaar zijn. Deze online training zet al deze dingen voor je op een rij. Ontdek de andere voordelen van deze cursus en start nu! Als je de punten van deze e-learning op de voet volgt, schep je voor jezelf ook de beste voorwaarden om ook later goed contact met je nieuwe medewerker te kunnen onderhouden.

Duur van de online cursus
De e-learning 'Introductie van een nieuwe medewerker' duurt ongeveer 25 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 1 week.

Doelgroep
Deze e-learning is geschikt voor leidinggevenden of managers in de retail. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aansturen, Begeleiden, Aandacht en begrip tonen, Samenwerken en overleggen.

Lesmaterialen
De cursus 'Introductie van een nieuwe medewerker - Nieuw personeel coachen.' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Begrippenlijst, Praktijkopdrachten, Communicatieopdracht, Samenvatting, Aanbevolen aanpak, Tips controle nieuwe medewerker, Tips instructie nieuw medewerker.

Toetsing
De online cursus 'Introductie van een nieuwe medewerker - Nieuw personeel coachen.' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat
Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Tags: Professionalisering