De geheimen om je metabolisme onder de knie te krijgen

Online cursus De geheimen om je metabolisme onder de knie te krijgen

Heb je je wel eens afgevraagd: Waarom heb ik overgewicht? Zijn er kansen om te veranderen? Deze cursus geeft je informatie en tips om je metabolisme onder controle te krijgen! We behandelen onder andere dieet, beweging en mentaliteit rondom gezond leven.

Heb je je wel eens afgevraagd: Waarom heb ik overgewicht? Zijn er kansen om te veranderen? Natuurlijk kun je veranderen, een zomerlichaam is echter niet makkelijk bereikt. Een belangrijk aspect van gezondheid zit vanbinnen. Deze cursus geeft je informatie en tips om je metabolisme onder controle te krijgen! We behandelen onder andere dieet, beweging en mentaliteit rondom gezond leven.

Doel van de cursus

In deze online cursus leer je hoe je jouw metabolisme onder controle krijgt. Je krijgt informatie over mentaliteit, verbrandingstechnieken maar ook struikelblokken en aspecten waar je tegenaan kunt lopen. Daarnaast zit er een voorbeeld in voor een work-out om in vorm te blijven. Er is een work-out voor zowel mannen als vrouwen. Ontdek de geheimen van metabolisme!

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Je kent het mentale aspect van gewicht verliezen

  • De positieve en negatieve effecten van supplementen

  • Welk voedsel je moet vermijden en waarom 

  • Je kent een work-out routine om toe te passen

Duur en studiebelasting

De cursus 'De geheimen om je metabolisme onder de knie te krijgen' duurt ongeveer 2 uur. Wil je het maximale rendement uit je e-learning halen, gebruik dan de downloads en het oefenmateriaal bij de cursus. De totale studiebelasting bedraagt ongeveer 6 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor iedereen die gezonder wil leven of af wil van overgewicht. Advies vooropleiding: MBO2

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: Leren, kennis over voeding en supplementen, toepassing van yoga, een work-out routine starten.

Lesmaterialen

De cursus ' De geheimen om je metabolisme onder de knie te krijgen' bestaat uit: VideoCollege, E-Books ‘Fat Burn Secrets’ en ’24 Hour Fat Burn, een audioboek: ‘Suikervrij genieten’ en een instructie voor een work-out routine.

Let op: het aanvullend lesmateriaal is in het Engels

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal.

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module. 

Toetsing

Deze cursus heeft tussentijdse vragen en geen eindtoets.

Certificaat

Als je slaagt voor de cursus, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Discipline
Energie