De kracht van bewust leven

Online cursus De kracht van bewust leven

Wie maakt de beslissingen in jouw leven? Word je beïnvloed door je omgeving of beïnvloed je juist die van jou? In de cursus ‘De kracht van bewust leven’ nemen wij je mee door dit onderwerp en leren je de geheimen hiervan.

De kracht van bewust leven is een kijkje in de spiegel. Wie maakt de beslissingen in jouw leven? We gaan je meenemen door een aantal onderwerpen die gaan helpen om in actie te komen. Bewust leven door keuzes te maken, onderzoeken wie je echt bent als persoon en waarvoor je staat. 

Doel van de cursus

In de online training ‘De kracht van bewust leven’ leer je stap voor stap hoe je controle neemt over de keuzes in je leven. Niet meegaan met de stroom maar in de spiegel kijken. Je leert de juiste vragen aan jezelf te stellen. Ook worden er technieken besproken om in de juiste mindset te komen en altijd een stap vooruit te denken. Ontdek wat het maken van bewuste keuzes voor jou kan doen!

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Manieren om bewuste keuzes te maken

  • De voor- en nadelen van een bewust leven

  • Keuzes maken die niet bij jou waarde passen

  • Je kent de gezondheidsvoordelen van bewust leven

Duur en studiebelasting

De cursus 'De kracht van bewust leven' duurt ongeveer 1 uur. Wil je het maximale rendement uit je e-learning halen, gebruik dan de downloads en het oefenmateriaal bij de cursus. De totale studiebelasting bedraagt 4 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor iedereen die wil leren om keuzes te maken. Iedereen die in de spiegel durft te kijken. Advies vooropleiding: MBO2

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: Keuzes maken, zelfreflectie, passende waardes definiëren, plannen, afwegen.

Lesmaterialen

De cursus 'De kracht van bewust leven' bestaat uit: VideoCollege, Een stappenplan om keuzes te maken, E-Books: ‘Harness the Power of Intentional Living’ en ‘Boosting that Confidence’.

Let op! De e-books bij het aanvullend lesmateriaal zijn in het Engels.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er een eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module. 

Toetsing

Er is geen afsluitende toets voor deze cursus.

Certificaat

Als je slaagt voor de cursus, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Plannen en organiseren