De kracht van creativiteit

Online cursus De kracht van creativiteit

Creativiteit is de drijvende kracht achter vernieuwing en originaliteit. Bedrijven zetten het steeds meer in om de koploper te blijven in de markt. De online cursus ‘De kracht van creativiteit’ is bedoeld om je hierin te doen groeien op professioneel en persoonlijk niveau.

Creativiteit is niet alleen toepasbaar op een canvas of in een boek. Het wordt bewust en onbewust gebruikt op alle momenten in je leven. Deze cursus dient als hulpmiddel om tot de realisatie te komen dat iedereen creativiteit in zich heeft, en helpt dat in jezelf naar boven te halen. Let op: Filmpjes zijn Engels gesproken, met Nederlandse ondertiteling.

Doel van de cursus

Met de cursus ‘De kracht van creativiteit’ leer je je creativiteit ontdekken, in te zetten en te onderhouden. Je leert het te gebruiken om nieuwe perspectieven te winnen en andere manieren van aanpak te ontwikkelen. Je zal ook sneller tot originele ideeën komen als je je creativiteit verder ontwikkelt.

Wat kan en ken je na de cursus

  • Je kan je creativiteit zelfstandig stimuleren

  • Je weet wat creativiteit voor jou doet en betekent

  • Je weet vaste patronen te doorbreken

  • Je kent de voordelen van creatieve expressive

  • Je kan tegenslagen makkelijker omzetten tot mogelijkheden

Duur en studiebelasting

De cursus duurt ongeveer 1 uur. Wil je het maximale rendement er uit halen, gebruik dan het extra materiaal. De totale studiebelasting bedraagt 3 uur.

Doelgroep en vooropleiding 

Deze online cursus is geschikt voor projectteamleden en werkgevers. Advies vooropleiding: MBO2.

Vaardigheden

Door het volgen van deze online cursus werk je aan de volgende vaardigheden: Creëren en innoveren, analyseren, omgaan met veranderingen en aanpassen, met druk en tegenslag omgaan.

Lesmaterialen

De cursus ‘De kracht van creativiteit’ bestaat uit: Videocollege, Vragenlijst. Aanvullend lesmateriaal: E-book: Analytisch en creatief denken.

Opbouw van de cursus

Deze online cursus is opgebouwd uit meerdere e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal.

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module.

Toetsing

De cursus ‘De kracht van creativiteit’ bevat tussentijdse vragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de tussentijdse vragen, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kan je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Creativiteit