De kracht van vertrouwen

Online cursus De kracht van vertrouwen

Vertrouwen is de basis van elke relatie, of het nu gaat om een ​​intieme relatie, een huwelijk, een relatie tussen collega's en zelfs partnerschapsrelaties. Er is kracht wanneer we beginnen te vertrouwen... in zowel onszelf als de mensen om ons heen. In deze cursus wordt de kracht van het vertrouwen uitgelegd en hoe je jezelf en anderen kunnen vertrouwen.

Vertrouwen is de basis van elke relatie, of het nu gaat om een ​​intieme relatie, een huwelijk, een relatie tussen collega's en zelfs partnerschapsrelaties. Het is vertrouwen en de kracht die het bezit voor het vermogen van een genoemde persoon om te slagen. Vertrouwen kan zelfs iemands welzijn beïnvloeden. Hoe kun je meer zelfvertrouwen opbouwen? Hoe en waarom kun je op je eigen instinct vertrouwen? Hoe kun je het vertrouwen van anderen winnen? En wat kun je doen om vertrouwensproblemen, of “trust issues” te overwinnen? Dit zijn vragen die uitgebreid aan bod komen in de cursus “De kracht van vertrouwen”.

Doel van de cursus

In de online training ‘De kracht van vertrouwen’ leer je hoe je meer vertrouwen in jezelf en anderen kunt krijgen, hoe je een betrouwbaar persoon kunt worden en hoe je problemen met vertrouwen kunt overwinnen. Ontdek nu de kracht van het vertrouwen!

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Waarom vertrouwen zo belangrijk is

  • Waarom je hoe je je eigen instinct moet volgen

  • Waarom consistentie belangrijk is voor vertrouwen en hoe je consistent kunt zijn

  • Hoe je iemands vertrouwen kunt winnen

  • Hoe je vertrouwensproblemen kunt oplossen

Duur en studiebelasting

De cursus ‘De kracht van vertrouwen’ duurt ongeveer 1 uur. Wil je het maximale rendement uit je e-learning halen, bekijk dan ook het aanvullend lesmateriaal bij de cursus. De totale studiebelasting bedraagt 2 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor iedereen die hulp wil bij het opbouwen van vertrouwen.
Advies vooropleiding: MBO

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan het vertrouwen van jezelf en anderen. 

Lesmaterialen

De cursus 'De kracht van vertrouwen' bestaat uit een compacte videocursus. Aanvullend lesmateriaal: Audioboek: Zelfvertrouwen in elke sociale situatie.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse video’s en bevat tevens aanvullend lesmateriaal. De cursus bevat ook toetsvragen.

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module. 

Toetsing

De cursus ‘De kracht van vertrouwen’ bevat na elke video verschillende toetsvragen om je kennis te testen.

Certificaat

Als je slaagt voor de cursus, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Klantgerichtheid