Evernote voor beginners

Online cursus Evernote voor beginners

Wil jij de basis leren van Evernote? In deze cursus nemen wij je mee en laten we je zien hoe wat deze app kan, welke functies het heeft en hoe je andere apps erin integreert.

Wat is Evernote nu precies, wat zijn de functies en hoe gebruik je deze? In deze cursus gaan wij antwoord geven op deze vragen. Evernote is een notitie-app. Je kunt het gebruiken voor het maken, het organiseren en het archiveren van notities en takenlijsten. De app laat gebruikers notities aanmaken bestaande uit een stuk opgemaakte tekst, een webpagina of webpaginadeel, een foto, een geluidsopname of een handgeschreven "inkt"-notitie.  

Doel van de cursus

In de online training 'Evernote voor beginners' leer je stap voor stap hoe je een Evernote account aanmaakt, wat de functionaliteiten zijn en hoe je andere apps in Evernote integreert. Je leert hoe je onder anderen notities en tags en gebruikt en ordent. Ook wordt er uitgelegd hoe je (spraak)notities en aantekeningen toevoegt. Ontdek de kracht van Evernote en hoe het je kan helpen met je notities!

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Een Evernote account aanmaken en de app downloaden

  • Integreren van apps in Evernote

  • Notities en tags gebruiken in Evernote

  • Spraakberichten, dictaten en aantekeningen toevoegen 

Duur en studiebelasting

De cursus ‘Evernote voor beginners’ duurt ongeveer 2 uur. Er is geen aanvullend lesmateriaal voor deze cursus.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor iedereen die interesse heeft in notities maken, ordening en organisatie. Advies vooropleiding: MBO2.

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: Ordenen, plannen, organiseren, notities maken, Formuleren en rapporteren.

Lesmaterialen

De cursus 'Evernote voor beginners' bestaat uit: VideoCollege, Stappenplan om te starten met Evernote, Samenvatting, Aanbevolen aanpak.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten. Er is geen eindtoets voor deze cursus.

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module. 

Toetsing

De cursus ‘Evernote voor beginners’ bevat geen eindtoets maar tussentijdse vragen om de kennis te toetsen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Plannen en organiseren