Keto dieet

Online cursus Keto dieet

Vandaag de dag is geconstateerd dat meer dan 60 chronische ziektes te maken hebben met  obesitas en overgewicht. Denk hierbij aan hartkwalen, beroertes, diabetes type 2, en  kanker en nog veel meer. Tegenwoordig zijn ruim een derde van alle volwassenen en een zesde van alle kinderen zwaar overgewicht. Veel willen graag afvallen en weer controle krijgen over hun gezondheid, maar weten niet goed hoe. Deze cursus gaat je hierbij helpen om een andere weg in te slaan!

Er bestaan ontzettend veel dieetrages die mensen proberen, maar dan werkt het dieet niet  en geven ze het al gauw op. Het keto dieet is een van de beste als het gaat om afvallen. Dit  is dus een goede keuze als je snel resultaten wilt zien die je de moed geven om vol te  houden. Om echter alle voordelen van keto te krijgen moet je het wel begrijpen zodat je het  dieet op de juiste manier kunt volgen. Deze eenvoudige cursus helpt je daarbij. Het e-book  geeft je uitvoerige kennis over het keto dieet, inclusief ketovriendelijke recepten om uit te  proberen. 

Doel van de cursus 

De cursus ‘Keto dieet’ brengt in beeld hoe het keto dieet precies werkt en geeft je  praktische tips over welk eten wel en niet bij het keto dieet past. Het noemt ook de  voordelen van het keto dieet, biedt je motivatie om aan het dieet te beginnen en geeft je  advies over hoe je dat het beste kunt doen, en weerlegt enkele mythes over het dieet. Ten  slotte beschrijven de video’s hoe het keto dieet samengaat met vasten. 

Wat kan je of ken je na de cursus 

• De verklaring achter het keto dieet begrijpen. 

• Herkennen welk eten wel of niet past in het keto dieet. 

• Mythes en waarheden over het keto dieet onderscheiden. 

• Jezelf motiveren het dieet aan te houden. 

• Keto combineren met intermittent fasting. 

Duur en studiebelasting 

De cursus 'Keto dieet' duurt ongeveer 1 uur. Wil je het maximale rendement uit je e-learning halen, gebruik dan de downloads en het oefenmateriaal bij de cursus. De totale studiebelasting bedraagt 2 uur.

Doelgroep en vooropleiding 

Deze online cursus is geschikt voor personen die af willen vallen door middel van het  aanpassen van hun eetgewoonten. Er is geen advies vooropleiding. 

Vaardigheden 

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: Samenwerken en  overleggen, Formuleren en rapporteren, Vakdeskundigheid toepassen, Analyseren,  Onderzoeken, Creëren en innoveren, Leren. 

Lesmaterialen 

De cursus ‘Keto dieet’ bestaat uit: meerdere videocolleges. Aanvullend lesmateriaal: Receptenboek: Deliciously easy keto recipes, E-Book: Eenvoudige keto. 

Opbouw van de cursus 

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend  oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er geen eindtoets. 

Aantal modules 

Deze cursus bestaat uit 1 module. 

Toetsing 

De cursus ‘Keto dieet’ wordt getoetst aan de hand van tussentijdse vragen. Er is geen  eindtoets. 

Certificaat 

Als je de cursus voldoende hebt afgerond, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Besluitvaardigheid
Discipline