Freelance schrijven voor beginners

Online cursus Freelance schrijven voor beginners

Is het jouw droom om freelance schrijver te worden? In deze serie cursussen leer je hoe je een freelance schrijfcarrière kunt beginnen als je van schrijven houdt en je stem wilt laten horen.  

Wanneer schrijven jouw passie is dan kan je overwegen om een carrière als freelance schrijver te beginnen. Maar hoe pak je dit aan? Hoe word je gevonden? En hoe kun je deze bezigheid gebruiken om daadwerkelijk geld mee te verdienen? Dit zijn vragen die in deze cursus aan bod komen. Er zal daarnaast gekeken worden naar jouw motivatie: wat vind jij zo leuk aan schrijven en wat is je doel hiermee? Dit zijn belangrijke vragen die je zullen helpen om je strategie te bepalen. Ook zal je nog een aantal tips meekrijgen die je verder op weg zullen helpen met het starten van jouw carrière als freelance schrijver.

Doel van de cursus

In de online training ‘Freelance schrijven voor beginners’ leer je wat het inhoudt om een freelance schrijver te zijn, hoe je erachter komt wat echt jouw passie is en wat voor praktische stappen je kunt zetten om naar deze carrière toe te werken.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Schrijven met passie

  • Je doel bepalen

  • Gevonden worden door lezers

  • Geld verdienen als freelance schrijver

Duur en studiebelasting

De cursus ‘Freelance schrijven voor beginners’ duurt ongeveer 1 uur. Wil je het maximale rendement uit je e-learning halen, bekijk dan ook het aanvullend lesmateriaal bij de cursus. De totale studiebelasting bedraagt 19 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor iedereen die erover nadenkt om een carrière als freelance schrijver te beginnen. Advies vooropleiding: MBO3

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: Schrijven, Creativiteit, Overtuigingskracht en Creëren.

Lesmaterialen

De cursus ‘Freelance schrijven voor beginners’ bestaat uit verschillende videocolleges en aanvullend lesmateriaal: Audioboek: “Schrijven voor SEO”, “Super Social Media”, “Bloggen als een pro” en “Online copywriting in 60 minuten”. E-book: “Verbeter je schrijfstijl”.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend lesmateriaal. Enkele toetsvragen zullen je kennis tijdens de cursus testen. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module. 

Toetsing

De cursus ‘Freelance schrijven voor beginners’ bevat enkele toetsvragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Ambitie
Creativiteit