Succesvol inzetten van LinkedIn

Online cursus Succesvol inzetten van LinkedIn

Wil jij leren hoe jij succesvol LinkedIn inzet in jouw persoonlijke en zakelijke leven? In de online cursus ‘succesvol inzetten van LinkedIn’ leer je hoe je jouw profiel maximaal benut, hoe je een sterk netwerk opbouwt, hoe je waardevolle content schrijft en nog veel meer.

Introductie

Welkom bij de cursus: succesvol inzetten van LinkedIn. Door middel van deze cursus ga je leren wat de meerwaarde is van LinkedIn en hoe je LinkedIn optimaal kunt gaan gebruiken om jouw zakelijke en persoonlijke succes te vergroten. Je gaat leren hoe je een ijzersterk profiel maakt, hoe je een kwalitatief netwerk opbouwt, hoe je je tijdlijn kan beïnvloeden, hoe je meer bereik creëert en hoe je killer content schrijft waar jouw doelgroep van gaat smullen. Door de mix van theorie, voorbeelden en praktijkopdrachten ben jij aan het einde een pro in LinkedIn!

Doel van de cursus

In de online cursus ‘succesvol inzetten van LinkedIn’ leer je stap voor stap hoe je een sterk profiel opbouwt waarin je alle mogelijkheden benut, jouw tijdlijn beïnvloed, een netwerk opbouwt en de beste content voor jouw doelgroep schrijft. Het doel van de cursus is om jouw profiel zo goed mogelijk op de kaart te zetten en je de handvatten te geven om meer zichtbaarheid te creëren en kansen en successen aan te trekken. Of je nou persoonlijk succes wilt, zakelijk wilt groeien of graag betere inhoudelijke content wilt delen op LinkedIn, tijdens deze cursus is voor iedereen die een pro wilt worden in het gebruik van LinkedIn.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Wat alle mogelijkheden van LinkedIn zijn en hoe je deze succesvol kunt inzetten,
  • Hoe je een inhoudelijk sterk profiel kunt opbouwen,
  • Hoe je jouw profiel zichtbaar maakt met behulp van SEO,
  • Hoe je jouw tijdlijn kunt beïnvloeden en verbeteren,
  • Hoe je een groot bereik en kwalitatief netwerk creëert,
  • Hoe je de beste content voor jouw doelgroep schrijft,
  • Hoe je het hoogste bereik en interactie realiseert.

Duur en studiebelasting

De cursus ‘succesvol inzetten van LinkedIn’ duurt ongeveer 12 uur. Wil je het maximale rendement uit je e-learning halen, pak dan je eigen LinkedIn profiel erbij en volg de stappen en opdrachten uit de cursus. De totale studiebelasting bedraagt 20 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor iedereen die zijn persoonlijke en/of zakelijke kansen wil benutten door middel van LinkedIn. Advies vooropleiding: Havo/VWO of MBO of MBO+.

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: netwerken, sociale media, content creatie, personal branding, schriftelijke vaardigheid, overtuigingskracht en omgang met details.

Lesmaterialen

De cursus ‘succesvol inzetten van LinkedIn’ bestaat uit zowel theorie als praktische opdrachten en een eindopdracht waarbij je je profiel kunt laten checken voor feedback door een LinkedIn professional.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens praktische opdrachten.

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module. 

Toetsing

De cursus ‘succesvol inzetten van LinkedIn’ bevat praktische opdrachten die je zelf kunt uitvoeren om gelijk jouw LinkedIn te verbeteren.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Initiatief nemen