Canva voor gevorderden

Online cursus Canva voor gevorderden

Tijdens deze cursus word je meegenomen in de designer wereld van Canva. Als het goed is ken je de basis. We gaan nu door om jouw kennis te verdiepen.  Zo kan jij in no-time de gaafste ontwerpen maken. 

Wil je een gave presentatie maken? Of misschien Social Media berichten, een mooie infographic of een logo? Canva is een makkelijk te gebruiken platform voor mensen die zelf kennis willen maken met de wereld grafisch ontwerp in plaats van dit uit te besteden aan professionals. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Als het goed is heb je al een basis van Canva. Misschien heb je het jezelf aangeleerd of heb je de cursus “Canva voor beginners” gevolgd in ons aanbod. Deze cursus zal een krachtig overzicht geven van de verschillende output mogelijkheden en de opties die beschikbaar zijn voor Canva for work. Verder zullen we een aantal live voorbeelden gaan bekijken van het maken van verschillende ontwerpen.

Doel van de cursus

In de online training ‘Canva voor gevorderden’ leer je stap voor stap de mogelijkheden van zowel de gratis als de betaalde versie van Canva en krijg je veel voorbeelden te zien die je verder op weg kunnen helpen met je eigen ontwerp.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Je weet hoe je verschillende ontwerpen op kunt downloaden naar verschillende bestandsformaten.

  • Je weet wat Canva for work inhoudt en wat de meerwaarde hiervan is zodat je kunt overwegen dit zelf aan te schaffen.

  • Je hebt aan de hand van voorbeelden nieuwe tools en mogelijkheden geleerd

  • Je kunt zelf met Canva aan de slag met het maken van de gaafste ontwerpen.

Duur en studiebelasting

De cursus ‘Canva voor gevorderden’ duurt ongeveer 1 uur. Wil je het maximale rendement uit je e-learning halen, bekijk dan ook het E-boek bij de cursus en volg de stappen via jouw eigen Canva account. De totale studiebelasting bedraagt 4 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor iedereen die al enigzinds bekend is met Canva en voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik zelf aan de slag wil met grafisch ontwerpen. Advies vooropleiding: MBO2

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: Creativiteit en ontwerpen.

Lesmaterialen

De cursus ‘Canva voor gevorderden’ bestaat uit verschillende praktische video’s. Aanvullend lesmateriaal: E-book: Succesvolle content creëren.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. De cursus bevat ook toetsvragen om tussendoor je kennis te testen. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module. 

Toetsing

De cursus ‘Canva voor gevorderden’ bevat verschillende toetsvragen na de video’s om gelijk je kennis te testen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Creativiteit