Zo bouw je een netwerk op én creëer je bereik en interactie op LinkedIn!

Online cursus Zo bouw je een netwerk op én creëer je bereik en interactie op LinkedIn!

Wil jij leren hoe je jouw aantal kwalitatieve connecties laat groeien op LinkedIn? Hoe je een groot bereik realiseert met je berichten? Hoe je interactie uitlokt?  Dan is deze cursus "Zo bouw je een netwerk op én creëer je bereik en interactie op LinkedIn!" speciaal voor jou! 

Introductie

Welkom bij de cursus "Zo bouw je een netwerk op én creëer je bereik en interactie op LinkedIn!" In deze online cursus leer je hoe je jouw aantal kwalitatieve connecties laat groeien op LinkedIn, hoe je een groot bereik realiseert met je berichten en hoe je interactie uitlokt!

HET recept voor een groot LinkedIn netwerk leer je hier!

We geven je tips over het zoeken van interessante mensen om een connectieverzoek te sturen, hoe je het beste een connectieverzoek stuurt en hoe je deze succesvol opvolgt. Daarnaast geven we tips over hoe je een groot bereik behaalt met je berichten en interactie te weeg brengt!

Doel van de cursus 

In deze online cursus leer je hoe je jouw netwerk op LinkedIn kunt opbouwen en/of uitbreiden, hoe je connectieverzoeken verstuurt en welke inhoud je aan deze berichten kunt geven, hoe je jouw bereik vergroot en interactie te weeg brengt op je LinkedIn profiel en berichten. Het doel van de cursus is om jouw netwerk mogelijkheden zo goed mogelijk op de kaart te zetten en je daar de juiste handvatten voor te geven. Of je nou persoonlijk succes wilt, zakelijk je netwerk wilt groeien of graag het bereik binnen je huidige netwerk wilt vergroten... deze cursus is voor iedereen die een pro wilt worden in het gebruik van je LinkedIn.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Hoe je doelstellingen bepaalt voor het opbouwen van een netwerk op LinkedIn,
  • Hoe je opzoek gaat naar kwalitatieve potentiele connecties,
  • Hoe je een connectieverzoek verstuurt op LinkedIn,
  • Hoe je jouw berichten in je connectieverzoek persoonlijk en gericht aanpakt, 
  • Hoe je jouw berichten in je connectieverzoek het beste kunt opvolgen, 
  • Hoe je jouw bereik vergroot op LinkedIn, 
  • Hoe je interactie triggert op LinkedIn, 
  • Wat de beste timing is om berichten op LinkedIn te plaatsen,
  • Hoe je berichten kunt inplannen via LinkedIn.

Duur en studiebelasting

De cursus "Zo bouw je een netwerk op én creëer je bereik en interactie op LinkedIn!" duurt ongeveer 5 uur. Wil je het maximale rendement uit je e-learning halen, pak dan je eigen LinkedIn account erbij en volg de stappen en opdrachten uit de cursus. De totale studiebelasting bedraagt 6 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor iedereen die zijn persoonlijke en/of zakelijke kansen wil benutten door middel van LinkedIn. Voor deze cursus is geen niveau vereist, maar we adviseren een van deze vooropleidingen: Havo/VWO, MBO of MBO+. 

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: zelfinzicht, sociale media, content creatie, personal branding, schriftelijke vaardigheid, overtuigingskracht en netwerkvaardigheid.

Lesmaterialen

De cursus "Zo bouw je een netwerk op én creëer je bereik en interactie op LinkedIn!" bestaat uit zowel theorie als praktische opdrachten.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens praktische opdrachten.

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 7 modules (hoofdstukken) . 

Toetsing

De cursus "Zo bouw je een netwerk op én creëer je bereik en interactie op LinkedIn!" bevat praktische opdrachten die je zelf kunt uitvoeren om gelijk jouw LinkedIn netwerk te verbeteren.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Ambitie
Betrokkenheid
Creativiteit
Initiatief nemen
Netwerkvaardigheid
Schriftelijke vaardigheid