Relaxed vlammen: meer misbaar in je bedrijf, minder missen van het leven

Relaxed vlammen: meer misbaar in je bedrijf, minder missen van het leven

Ontdek hoe je al je zakelijke doelen behaalt met een doorlopend vakantiegevoel.

OVER DIT BOEK 
Negen van de tien ondernemers is binnen tien jaar uit business. 63% verdient minder dan het minimumloon. Bizar! Aan hard werken ligt het meestal niet. Altijd ‘aan staan’, bezig, druk en onderweg. Heel veel zelf willen doen. Hopend op het kantelpunt. Dat moment dat de business voor een groot deel zelf doordraait en ook nog eens een lekkere hoeveelheid geld oplevert.

Dit ideaalbeeld lijkt voor weinigen weggelegd, maar is absoluut voor veel meer ondernemers bereikbaar. Met dit luisterboek ontdek je dat je veel meer kunt verdienen zonder je vrijheid, gezondheid, relatie en gezin op het spel te zetten. John Slabbekoorn deelt het exacte vluchtplan dat nodig is om je business tot grote hoogten te laten stijgen en op de automatische piloot te laten vliegen.

Hij combineert daarvoor successtrategieën uit de Stropdaswereld, levenslessen uit de Slipperwereld en de winnende mentaliteit uit de Sportwereld. Die unieke combinatie zorgt voor een bedrijf waarin jij niet meer altijd hoeft te vlammen. Want vlammen is vaak niet het probleem. Relaxen is dat wel. Na het luisteren van dit boek weet jij de ultieme combinatie te maken. De combinatie die Relaxed Vlammen heet.

Ontdek:
• Hoe je jarenlang succesvol blijft - in tegenstelling tot 90% van je collega-ondernemers
• Hoe je misbaarder wordt in je bedrijf, zelfs met een klein team
• Hoe je een team krijgt met alleen maar ‘A-spelers’
• Hoe je altijd genoeg geld creëert voor nu en voor later
• Hoe je in vier stappen van Vakman (m/v) doorgroeit naar Leider in je bedrijf
• En vooral: Hoe je in je vrije tijd eindelijk écht aanwezig kunt zijn bij je partner en kinderen.

Prioritering
Timemanagement
Verandervermogen