Zelfregie: de basis voor jouw duurzame inzetbaarheid

Online cursus Zelfregie: de basis voor jouw duurzame inzetbaarheid

Deze cursus leert je waarom het belangrijk is om zelf de regie te nemen over jouw duurzame inzetbaarheid en hoe je dit praktisch kunt doen. Wacht niet af totdat anderen je vertellen wat je moet doen, maar neemt zelf de controle over de richting die je op wilt gaan!

Zelfregie, ofwel persoonlijk leiderschap, speelt een steeds belangrijkere rol in duurzame inzetbaarheid. Maar wat houdt het precies in? En hoe kan het helpen om ervoor te zorgen dat je gezond, gemotiveerd en bekwaam blijft in je werk en leven?

In deze cursus gaan we dieper in op de rol van persoonlijk leiderschap in duurzame inzetbaarheid. We leggen uit wat dit begrip inhoudt, hoe je er zelf mee aan de slag kunt en waarom het zo belangrijk is voor jouw loopbaan en welzijn!

Doel van de cursus

Het doel van de cursus "Zelfregie: de basis voor jouw duurzame inzetbaarheid" is om je te leren hoe je zelf de regie kunnen nemen over jouw loopbaan, gezondheid en motivatie om hun duurzame inzetbaarheid te vergroten. De cursus biedt praktische inzichten en handvatten om persoonlijk leiderschap te ontwikkelen, zodat je bewust keuzes kunt maken die bijdragen aan jouw welzijn en professionele groei.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Je begrijpt de betekenis van persoonlijk leiderschap in het kader van duurzame inzetbaarheid.
  • Je kunt actief verantwoordelijkheid nemen voor je eigen gezondheid, ontwikkeling en werkplezier.
  • Je weet hoe je doelen kunt stellen en acties kunt ondernemen om jezelf duurzaam inzetbaar te houden.
  • Je kunt flexibeler inspelen op veranderingen in je werk en loopbaan.
  • Je hebt praktische tips om balans te houden tussen werk en privé, en je motivatie hoog te houden.

Duur en studiebelasting

De cursus "Zelfregie: de basis voor jouw duurzame inzetbaarheid" duurt ongeveer 20 minten. Wil je het maximale rendement uit de cursus halen, maak dan ook alle praktische opdrachten. 

Doelgroep en vooropleiding

Deze cursus is geschikt voor iedereen die meer verantwoordelijkheid wil nemen voor zijn of haar eigen loopbaan, gezondheid en ontwikkeling, en zo actief wil bijdragen aan een lange en bevredigende carrière.

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: zelfinzicht, leiderschap, ambitie, en toekomstvisie.

Lesmaterialen

De cursus "Zelfregie: de basis voor jouw duurzame inzetbaarheid" bestaat uit waardevolle informatie, handige tips, toetsvragen en een praktische opdracht.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten. Tijdens de cursus zul je je kennis kunnen testen door middel van enkele toetsvragen. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module. 

Toetsing

De cursus "Zelfregie: de basis voor jouw duurzame inzetbaarheid" bevat enkele toetsvragen en een praktische opdracht.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!

Aanpassingsvermogen
Ambitie
Durf
Initiatief nemen
Toewijding
Zelfinzicht