Agressieve klanten

Online cursus Agressieve klanten

Agressieve klanten | Een boeiende en praktische onlinecursus inclusief onbeperkt toegang tot aanvullend lesmateriaal uit onze leerbibliotheek met audioboeken, E-books, scans, kranten en meer.

Sommige klanten komen niet voor een product naar jouw bedrijf, maar stappen binnen met een probleem. Dat probleem kan zo hoog zitten, dat de klant zijn frustraties afreageert op de eerste de beste. De kans bestaat dat jij dat bent! Natuurlijk zijn er nog meer situaties te bedenken waarin je te maken krijgt met agressief gedrag in je bedrijf, denk hierbij aan diefstal of zelfs een overval. Voldoende reden om enkele vuistregels te leren die je helpen om op een goede en doeltreffende manier met dit bijzondere deel van jouw publiek om te gaan. 

Doel van de cursus

In deze compacte online cursus 'Agressieve klanten' krijg je aanwijzingen en adviezen om agressief publiek doeltreffend te benaderen. Voortaan weet je welke preventieve en effectieve maatregelen je moet treffen.

Wat kan of ken je na de cursus

  • Effectief benaderen van agressief publiek
  • Preventieve en effectieve maatregelen nemen 
  • Assertief optreden bij agressieve klanten
  • Professioneel omgaan met agressieve klanten
  • Hoe je omgaat met een overval
  • Het beperken van de schade tijdens en van een overval
  • Wat je doet na een overval

Duur en studiebelasting

De e-learning 'Agressieve klanten' duurt ongeveer 1 uur. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. De totale studiebelasting bedraagt 2 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze e-learning is bestemd voor verkoopmedewerkers en ander winkelpersoneel, maar is ook geschikt voor mensen die als baliemedewerker werken. Advies vooropleiding: MBO2

Vaardigheden

Als je deze online training inzet voor de opleiding die je volgt, dan werk je daarmee aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Aandacht en begrip tonen, Overtuigen en beïnvloeden, Op de behoeften en verwachting van de 'klant' richten, Met druk en tegenslag omgaan.

Lesmaterialen

De cursus 'Agressieve klanten' bestaat uit: een (Audio)college, een communicatieopdracht en een audioboek ''Kloteklanten 3.0''.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er een eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 1 module. 

Toetsing

De online cursus 'Agressieve klanten' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!