Werkgeluk
Leertraject

Werkgeluk

Onze maatschappij is de afgelopen jaren drastisch veranderd. Onze manier van werken niet. Dit creëert gevoelens van stress, ongeluk en vermindert onze productiviteit en innovatiekracht.

Aandacht voor werkgeluk helpt medewerkers en leidinggevenden om zichzelf beter te sturen in een turbulente omgeving. Daardoor blijven zij gezonder en worden zij creatiever. Zij nemen meer verantwoordelijkheid, werken beter samen en hebben minder last van stress dan minder gelukkige collega’s.

Beleef je je leven en de dingen die je doet soms ook als een automatisme? Word je ook opgejaagd door alle dingen die moeten, en dan liefst ook nog binnen de tijd die ervoor staat? Merk je dat daardoor je concentratie, je aandacht voor jezelf, voor anderen en voor de wereld om je heen verslapt? Dan kan Mindfulness een plezierige oplossing zijn.

Links en rechts verschijnen artikelen en blogs over gezond eten. Via reclame word je gebombardeerd met allerlei informatie die nauwelijks te controleren is. Vaak gaat het daarbij bovendien om kleine stukjes informatie zonder enige onderlinge samenhang. Heb je behoefte aan een duidelijk overzicht van de voornaamste .....

In deze training worden de kwaliteiten van een goed team besproken. Ook wordt er behandelt wat de meest voorkomende valkuilen zijn en de diverse functies of rollen die teamleden kunnen vervullen.

Heb jij ook weleens het gevoel dat je overloopt van het werk? Dat je werkdruk of stress ervaart en het plezier in je werk soms ver te zoeken is? Dan is dit luisterboek voor jou. Voorkom dat je helemaal uitgeput raakt door de ratrace en de overload aan informatie, met mogelijk een burn-out tot gevolg. Sta zelf aan het roer. Kijk eens anders naar je werkomgeving, werkzaamheden en de hulpmiddelen die je hierbij gebruikt. Tijd voor Moeiteloos Werken!