Je talent ontwikkelen!
Leertraject

Je talent ontwikkelen!


Talentmanagement is een onderdeel van Human Resource Management (HRM), met als doel de prestaties en het concurrentievermogen van bedrijven te optimaliseren. Deze methode maakt het mogelijk om de vaardigheden die het bedrijf nodig heeft, en de vaardigheden die beschikbaar zijn in het personeelsbestand op elkaar af te stemmen: kennis, vaardigheden en persoonlijke eigenschappen, zowel individueel als gemeenschappelijk.

Wie zich een goed beeld vormt van zijn of haar carrière, heeft meer kans om uiteindelijk ook daadwerkelijk een geslaagde carrière te hebben. Als je voor ogen houdt waar je op de langere termijn heen wilt, is het gemakkelijker om je te blijven focussen. Het is dan gemakkelijker om keuzes te maken, en om ook 'nee' te durven zeggen als dingen niet bij het pad passen.

De professionele DISC persoonlijkheidstest geeft je een nauwkeurig beeld van je communicatie- en gedragsstijl en je persoonlijke drijfveren. De rapportage geeft je een goed inzicht in je persoonlijkheid en de 4 communicatiestijlen worden uitgebreid beschreven. Zowel een hoge als lage score op elk van de 4 stijlen vertelt je hoe je communiceert en reageert in verschillende situaties.  De communicatiestijlen die worden gerapporteerd zijn afgeleid van de DISC methode.

Als blijk van onze waardering en om al onze leden verder te helpen groeien in hun carriere stellen we elke maand een gratis online training beschikbaar.  Deze maand is het de training: "Effectief leren en studeren" van de topopleider Icademy. Deze krachtige online training, kan je daar bij helpen. 

Het opleiden van je personeel maakt - als het goed is - deel uit van je investeringsstrategie. Je medewerkers vertegenwoordigen een onmisbaar stuk kapitaal in je onderneming en daar zorg je goed voor. Een goed opleidingsbeleid hoort daarom bij elke onderneming die zichzelf serieus neemt. Maar hoe schrijf je een goed opleidingsplan? Het antwoord op deze en andere belangrijke vragen over dit onderwerp vind je in deze online training.

Waarom zou je een cursus 'Persoonlijke effectiviteit' volgen? Om te leren hoe jij of je medewerkers nog beter kunnen functioneren, bijvoorbeeld. En heb je het gevoel dat er de laatste tijd wat aan je motivatie mankeert? In zulke gevallen is deze online training een absolute aanrader.