Basis Microsoft Office
Leertraject

Basis Microsoft Office

Je hebt vast al wel eens van Word en Excel gehoord. Deze programma's maken deel uit van het pakket Microsoft Office. Bij bijna alle bedrijven wordt hiermee gewerkt, dus het is erg handig om te weten hoe dit pakket en de programma's erin precies werken. Met de trainingen in deze online leerlijn kom je hiermee een heel eind!

Je hebt vast al wel eens met Microsoft Office gewerkt. Toch heeft het software pakket veel meermogelijkheden dan men in eerste instantie denkt. Deze leerlijn bevat 5 handige en praktische online trainingen die je zullen helpen om behendig te worden in Microsoft Office. Naast een basiscursus van het pakket zelf worden de 4 meestgebruikte programma's, namelijk Word, Powerpoint, Excel en Outlook duidelijk uitgelegd. Of je dit nou gebruikt voor op de werkvloer, op school of voor thuis, microsoft office is handig voor iedereen!

De leerlijn begint met de online training Microsoft Office 365. In deze training leer je de basis van het pakket en hoe alle Office programma's samenhangen. Ook krijg je een introductie van de programma's en leer je er gestructureerd mee werken. Ga hier snel mee aan de slag!

Vrijwel iedereen kent Microsoft Word. Heel veel mensen werken regelmatig of zelfs dagelijks met dit succesvolle programma. Het is al jaar en dag de meest gebruikte tekstverwerker wereldwijd en toch kennen maar weinig mensen alle basisfuncties echt goed. Dat is zonde omdat veel productiever kunt zijn als je er beter mee uit de voeten kan.

Jezelf en je bedrijf goed presenteren is belangrijk. Een mooie en duidelijke presentatie versterkt hierbij je verhaal. Powerpoint is wereldwijd het meest gebruikte programma voor het maken van presentaties. Leer in de cursus Microsoft Powerpoint hoe je professionele presentaties kunt maken. Maak kennis met alle tools waarover het programma beschikt. Leer hoe je tekst, vormen, tabellen, grafieken, media, geluid en animaties toe kunt voegen om je presenatie zo dynamisch mogelijk te maken.

Microsoft Excel is een van de meest gebruikte softwareprogramma’s ter wereld. Het is een uiterst efficient en makkelijk programma om mee te rekenen. Waarschijnlijk heb je er al wat ervaring mee maar hoe simpel het ook lijkt, veel mensen halen er lang niet alles uit wat erin zit.

Als je deze online cursus “Microsoft Excel Basis” volgt komt daar verandering in. Je gaat elke dag steeds slimmer werken met Excel. Je leert eindelijk eens goed hoe formules en functies precies werken. Ook leer je de belangrijkste technieken om direct slimmer te werken met Excel en hoe je inzicht creëert met grafieken en cijfers. Start nu!

We gaan tot slot in op het programma Outlook. Dit is een veelgebruikt programma voor e-mails en agendabeheer. De cursus Microsoft Outlook basis helpt je slim en efficiënt om te gaan met Outlook, zoals het gebruiken van mappen, categorieën en kleuren. Na het doen van deze handige online cursus weet je precies hoe het programma werkt en wat je eraan hebt.