Deze online cursus 'Bereidingstechnieken' is een leuke kennismaking met het vak van kok. Je leert meer over het bereiden van eten en over de materialen in de keuken.
Door de juiste bereiding van een product maak jij een heerlijk gerecht. In deze e-learning leer je meer over het bereiden van eten en over de materialen in de keuken. Met kennis van kooktechnieken kun je precies aan jouw gasten vertellen hoe hun gerecht is bereid; dat maakt indruk!
In de online cursus 'Bereidingstechnieken voor in de keuken' leer je meer over het bereiden van eten en de materialen die je daarvoor gebruikt. Een eerste kennismaking met het vak van kok!
De online training 'Bereidingstechnieken voor in de keuken' duurt een paar uur. Je kunt de geleerde technieken direct in de praktijk brengen. Daardoor kan de training langer duren!
Deze training is voor iedereen die graag beter wil leren koken of de ambitie heeft om als kok aan het werk te gaan. De trainingen zijn een eerste kennismaking met het vak. SVH biedt hierna diverse aanvullende opleidingsmogelijkheden.
Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Koken, Instructies en procedures opvolgen.
Deze training bevat diverse online leermiddelen en een toets na elk hoofdstuk.
Gedurende elk hoofdstuk wordt je kennis getoets. Deze cursus heeft geen eindtoets en biedt geen certificaat en/ of diploma.
Leuk dat je een review wilt plaatsen. Deze functie is alleen beschikbaar nadat je bent aangemeld. Uiteraard is het aanmelden volledig gratis.