In Nederland eten wij heel wat vlees, vis en gevogelte. Met deze online cursus vat jij de koe bij de horens en weet jij straks welke eigenschappen deze verschillende producten hebben, hoe je ze kunt herkennen, bewaren en bereiden.
In Nederland eten wij heel wat vlees, vis en gevogelte. Met deze e-learning vat jij de koe bij de horens en weet jij straks welke eigenschappen deze verschillende producten hebben, hoe je ze kunt herkennen, bewaren en bereiden. Zo kan jij het beste stukje vlees, gevogelte of wild bereiden en aan je gasten uitleggen wat voor leven het dier heeft gehad.
In de online training 'Vlees, wild en gevogelte' leer je meer over hun herkomst maar ook hoe je de producten kunt bewaren en bereiden.
De online training 'Vlees, wild en gevogelte' duurt ongeveer twee uur.
Deze training is voor iedereen die meer wil weten over vlees, wild en gevogelte of de ambitie heeft om als kok aan het werk te gaan. De training is een eerste kennismaking met het vak. SVH biedt hierna diverse aanvullende opleidingsmogelijkheden.
Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Leren, Instructies en procedures opvolgen.
Deze training bestaat uit diverse online leermiddelen en een toets na elk hoofdstuk.
Na elk hoofdstuk (3 in totaal) volgt een toets.
Leuk dat je een review wilt plaatsen. Deze functie is alleen beschikbaar nadat je bent aangemeld. Uiteraard is het aanmelden volledig gratis.