Wanneer je werkt met voeding is het belangrijk om te weten dat alle voedingsstoffen die een mens binnenkrijgt effect kunnen hebben op de gezondheid. Niet iedereen kan alle voedingsstoffen of onderdelen daarvan verdragen. In sommige gevallen kan iemand er zelfs erg ziek van worden!
Wanneer je werkt met voeding is het belangrijk om te weten dat alle voedingsstoffen die een mens binnenkrijgt effect kunnen hebben op de gezondheid. Niet iedereen kan alle voedingsstoffen of onderdelen daarvan verdragen. In sommige gevallen kan iemand er zelfs erg ziek van worden! In deze online cursus doe je meer kennis op van diverse soorten voedselallergenen.
Met behulp van deze online cursus 'Voedselallergie' leer jij alles over de verschillende soorten voedselallergie, het effect van allergenen op het lichaam en hoe je ervoor zorgt dat jouw gasten geen risico lopen de verkeerde voedingsstoffen binnen te krijgen. Dit geeft wel zo’n veilig gevoel!
De online cursus 'Voedselallergie en veiligheid' duurt ongeveer 2 uur.
Deze online training is voor iedereen die meer wil weten over voedselallergie en/of deze kennis wil gebruiken in zijn/haar werk. De training is een eerste kennismaking met het horecavak. SVH biedt hierna diverse aanvullende opleidingsmogelijkheden.
Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Leren, Instructies en procedures opvolgen.
Deze training bestaat uit diverse online leermiddelen en een toets na elk hoofdstuk.
Na elk hoofdstuk (2 in totaal) volgt een toets.
Leuk dat je een review wilt plaatsen. Deze functie is alleen beschikbaar nadat je bent aangemeld. Uiteraard is het aanmelden volledig gratis.