Werken in de supermarkt - Aardappelen

Online cursus Werken in de supermarkt - Aardappelen

Jij hebt een baan in een supermarkt en je wilt meer weten over de producten die je verkoopt als medewerker op de afdeling AGF. Als je je kennis wilt opfrissen, of meer wilt weten kan de online cursus AGF - Aardappelen erg nuttig voor je zijn.

Deze compacte online cursus helpt je meer te weten over de AGF adeling met als onderwerp aardappelen en maakt deel uit van het thema marketing & sales.

Jij hebt een baan in een supermarkt en je wilt meer weten over de producten die je verkoopt als medewerker op de afdeling AGF. Misschien heb je al wel wat opgepikt uit gesprekken met je leidinggevende en collega's, maar toch heb je het gevoel dat je veel meer zou kunnen weten over bijvoorbeeld de aardappels op jouw afdeling. Deze e-learning is dan echt iets voor jou. Maar ook als je je kennis nog eens wilt opfrissen, kan de online training AGF - Aardappelen erg nuttig voor je zijn.

De online cursus AGF - Aardappelen vertelt je over de diverse soorten aardappelen en hun kenmerken. De online training bespreekt de verschillende aanvoertijden waarvan kennis nodig is met het oog op de verkoop. Informatie over voedingswaarde, productbehandeling, adviezen voor presentatie en aanwijzingen voor het bewaren en bereiden van aardappelen hebben ook een plaats in deze cursus. De informatie is zo opgezet dat de dingen die je in deze training leert ook kunnen worden ingezet bij de advisering van klanten.

Duur van de online cursus
De e-learning AGF - Aardappelen duurt ongeveer 25 minuten. Wil je het maximale rendement uit je online training halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 uur.

Doelgroep
Deze e-learning is geschikt voor verkoopmedewerkers in de supermarkt en verder voor iedereen die geïnteresseerd is in het onderwerp. Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de beroepscompetentie vakdeskundigheid toepassen (op MBO-niveau).

Lesmaterialen
De cursus 'AGF - Aardappelen - Vergroot de verkoopvaardigheden en klantvriendelijkheid van winkelpersoneel in retail door productkennis.' bestaat uit: VideoCollege, E-Book, Handleiding aardappelen.

Toetsing
De online cursus 'AGF - Aardappelen - Vergroot de verkoopvaardigheden en klantvriendelijkheid van winkelpersoneel in retail door productkennis.' wordt afgesloten met een eindtoets. De eindtoets bestaat uit meerkeuzevragen.

Certificaat
Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard bij je loopbaanprofiel plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!