Alles over Rugpijn

Online cursus Alles over Rugpijn

Het kan soms moeilijk zijn om onderscheid te maken tussen verschillende soorten rugklachten. Toch kan deze cursus je helpen om je rugpijn thuis te brengen en om ermee om te gaan.

Rugklachten zijn in te delen in verschillende groepen. De klachten kunnen hoger of lager in de rug zitten. Rugpijn kan acuut zijn, of chronisch. Soms heeft het een aantoonbare oorzaak, soms blijft het onverklaard. Er is behandelbare rugpijn, en, in zeldzame gevallen, rugpijn die onbehandelbaar blijkt. Deze online cursus geeft je inzicht in verschillende soorten rugpijn zodat je beter weet hoe je met jouw rugpijn het beste kunt omgaan.

Doel van de cursus

De online cursus 'Alles over rugpijn' geeft je inzicht in verschillende soorten rugpijn zodat je beter weet hoe je met jouw rugpijn het beste kunt omgaan.

Wat kan je of ken je na de cursus

  • Inzicht in verschillende soorten rugklachten (hoge en lage rugpijn, chronische en acute rugpijn, rugpijn met en zonder aantoonbare oorzaak, behandelbare en onbehandelbare rugpijn)
  • Achterhalen wat voor soort rugpijn je hebt
  • Beter omgaan met je rugpijn

Duur en studiebelasting

Deze online cursus duurt circa 5 uur. Wil je het maximale rendement uit je online cursus halen, gebruik dan de ondersteunende lesmaterialen. Hiermee heb je trainingsmateriaal voor circa 2 weken.

Doelgroep

Deze online cursus is geschikt voor iedereen die graag meer wil weten over hoe je met rugklachten om kunt gaan.

Vaardigheden

Als je deze online training wilt inzetten binnen de opleiding die je volgt, dan werk je aan de volgende vaardigheden en beroepscompetenties (op MBO-niveau): Instructies opvolgen, Bewegen, Leren.

Lesmaterialen

De online cursus 'Alles over rugpijn' bestaat uit: Video's, Engelse E-Books & Video's, Tips. Let op: extra lesmateriaal is engelstalig.

Toetsing

Deze online cursus wordt niet afgesloten met een eindtoets.

Certificaat

Na het succesvol afronden van deze cursus ontvang je een certificaat.

Hoe gaat dit in zijn werk:

  1. Je volgt de online training in zijn geheel.

  2. Is de training succesvol afgerond dan klik je op de gele balk met de tekst:  ‘Klik hier om uw CERTIFICAAT VAN DEELNAME aan te vragen!’

  3. Het certificaat ontvang je via e-mail en mocht je deze niet hebben ontvangen, check ook even je spambox!

Tip: Bewaar je certificaten en/ of plaats deze bij je (Linkedin) profiel, At Monday Talentcard® , portfolio of CV.