Assertiviteit

Online cursus  Assertiviteit

Assertiviteit | Een boeiende en praktische onlinecursus inclusief onbeperkt toegang tot aanvullend lesmateriaal uit onze leerbibliotheek met audioboeken, E-books, scans, kranten en meer.

Vind je het moeilijk voor jezelf op te komen? Is het lastig voor je om de confrontatie aan te gaan of uit de weg te gaan? Gaan anderen steeds over jouw grenzen heen of ga jij over de grenzen van anderen heen? In deze cursus leer je meer over verschillende manieren van assertief communiceren.

De cursus vergroot je algemene inzetbaarheid en zelfbeeld. Je leert je zelfmanagement te versterken, je sociale vaardigheden te verbeteren en efficiënter mensen en taken te De cursus is geschikt voor ondernemers, mensen die een carrièreswitch wensen, mensen die professionele ambities hebben.

Doel van de cursus

In de online cursus 'Assertiviteit' leer je op welke manier je beter voor je zelf kunt opkomen. 

Wat leer je 

  • voor je zelf opkomen;
  • confrontaties aangaan;
  • grenzen stellen;
  • assertief comuniceren;
  • kritiek ontvangen;
  • opkomen voor jezelf.

Duur en studiebelasting

De cursus 'Assertiviteit' duurt ongeveer 8 uur. Wil je het maximale rendement uit je e-learning halen, gebruik dan de downloads en het oefenmateriaal bij de cursus. De totale studiebelasting bedraagt 10 uur.

Doelgroep 

Deze online cursus is geschikt voor managers, leidinggevenden, teamleiders, projectteamleden, beleidsmakers en werkgevers. Advies vooropleiding: mbo niveau 2. 

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: samenwerken en overleggen, grenzen verleggen, communiceren, creëren en innoveren, leren.

Lesmaterialen

De cursus 'Assertiviteit' bestaat uit: Video's, Tips, Informatiebladen, E-book: LichaamstaalAudioboek: Aanspreken? Gewoon doen!, Eindtoets, Aanvullend lesmateriaal: Irresistible You, Boosting that confidence.
Let op: het aanvullend lesmateriaal is in het Engels!

Opbouw van de cursus

De cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er geen eindtoets. 

Aantal modules

Deze online cursus bestaat uit 3 modules.

Toetsing

De cursus 'Assertiviteit' heeft geen eindtoets.

Certificaat

Als je de cursus hebt afgerond, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!