Sales

Online cursus Sales

In deze online training optimaliseer je in een korte tijd je vaardigheden op het gebied van sales en doe je kennis op over het marketingaspect. Tevens leer je hoe je een klant kunt behouden nadat het product verkocht is en leer je hoe je jezelf goed opdtelt als topverkoper.

Het kernwoord binnen sales is ‘resultaten’. Resultaten bereik je echter niet zomaar. Deze zijn te bereiken door je kennis te verbreden op het gebied van verkoop. Dit doe je door te kiezen voor onze sales training waarin je je vaardigheden in korte tijd optimaliseert en tevens kennis op doet over dit marketingaspect. Tevens leer je hoe je een klant kunt behouden nadat het product verkocht is (after sales).

Het sales programma bestaat uit twee Nederlandse video’s die in totaal bijna 2 uur duren. Sales in 7 stappen is gemaakt door de ervaren salestrainer Thalita Smit. Het is haar introductie salestraining die ze aan honderden vooral kleinere ondernemers geeft.

Verkopen is een vak en dat kun je leren. Succesvolle verkoop hangt af van uw vaardigheden op het gebied van luister- en vraagtechnieken. Ben je in staat om de behoefte van jouw klanten te achterhalen en ze helpen met hun aankoop?

In het tweede deel van deze training kun je alle aspecten vinden die je naar een topverkoper zullen brengen. Om jezelf te onderscheiden van de ‘gewone verkoper’ zijn er een aantal punten waar een top verkoper zich mee bezig moet houden. We beginnen eerst met de basisstappen hoe je jezelf goed opstelt als topverkoper. Hierna gaan we naar de verkooptechnieken, het onderzoek en de prospectie.

Er wordt stap voor stap uitgelegd hoe de klant benaderd moet en wil worden. Daarna gaan we naar het gesprek zelf. Bij het gesprek zelf komen zeer veel punten aan bod die door de meeste over het hoofd gezien worden, en laten je zien hoe jij jezelf het beste opstelt in een gesprek. Aan het einde van het gesprek komt de vraag of het je is gelukt. Om gelijk tot een antwoord te komen hebben wij nog een paar tips voor je om de klant zo snel mogelijk binnen te halen.