Sales

Online cursus Sales

In deze online training optimaliseer je in een korte tijd je vaardigheden op het gebied van sales en doe je kennis op over het marketingaspect. Tevens leer je hoe je een klant kunt behouden nadat het product verkocht is en leer je hoe je jezelf goed opstelt als topverkoper.

Het kernwoord binnen sales is ‘resultaten’. Resultaten bereik je echter niet zomaar. Deze zijn te bereiken door je kennis te verbreden op het gebied van verkoop. Dit doe je door te kiezen voor onze sales training waarin je je vaardigheden in korte tijd optimaliseert en tevens kennis op doet over dit marketingaspect. Tevens leer je hoe je een klant kunt behouden nadat het product verkocht is (after sales).

Doel van de cursus

Het sales programma bestaat uit twee Nederlandse video’s die in totaal bijna 5 uur duren. Sales in 7 stappen is gemaakt door de ervaren salestrainer Thalita Smit. Het is haar introductie salestraining die ze aan honderden vooral kleinere ondernemers geeft. Verkopen is een vak en dat kun je leren. Succesvolle verkoop hangt af van uw vaardigheden op het gebied van luister- en vraagtechnieken.

Wat kan of ken je na de cursus

  • Structuur adviserend verkopen
  • Een relatie op te bouwen
  • Je klant meer duidelijkheid te geven
  • Berekend te verkopen
  • Sferen creëren

Duur en studiebelasting

De cursus 'Sales duurt ongeveer 9 uur. Wil je het maximale rendement uit je e-learning halen, gebruik dan de downloads en het oefenmateriaal bij de cursus. De totale studiebelasting bedraagt 10 uur.

Doelgroep en vooropleiding

Deze online cursus is geschikt voor managers, leidinggevenden, teamleiders, projectteamleden, beleidsmakers en werkgevers. Advies vooropleiding: MBO2

Vaardigheden

Door het volgen van deze cursus werk je aan de volgende vaardigheden: Samenwerken en overleggen, Formuleren en rapporteren, Vakdeskundigheid toepassen, Analyseren, Onderzoeken, Creëren en innoveren, Leren.

Lesmaterialen

De onlinecursus 'Sales' bestaat uit: Video's, Bonus: Engelse E-Books, Toets.

Opbouw van de cursus

Deze cursus is opgebouwd uit diverse e-learning leerobjecten en bevat tevens aanvullend oefenmateriaal. Aan het einde van de cursus is er een eindtoets. 

Aantal modules

Deze cursus bestaat uit 4 modules. 

Toetsing

De cursus 'Sales' wordt niet afgesloten met een eindtoets. 

Certificaat

Als je slaagt voor de eindtoets, ontvang je per e-mail een gewaarmerkt certificaat. Dit certificaat kun je uiteraard op LinkedIn of op een ander loopbaanportal zoals At Monday plaatsen. Zo ontwikkel je je en laat je het ook aan anderen zien!