At Monday
Werken bij 4-Finance Werving, Selectie en Detachering
Bedrijven
Werken bij

4-Finance Werving, Selectie en Detachering

4-Finance is dé landelijke specialist in het vinden van de juiste job voor credit managementtalenten. Met onze onderscheidende visie op het gebied van recruitment zijn wij een opvallende partij in de markt van credit management. Dankzij onze focus op specifiek credit managementprofessionals en jarenlange ervaring beschikken we over specialistische marktkennis: wij begrijpen hierdoor wat bedrijven zoeken. Dagelijks spreken wij de beste kandidaten waardoor wij weten wat professionals willen. Deze aspecten in combinatie met een continu kwaliteitsstreven en een betrokken instelling stellen ons in staat om optimale matches te maken.

 

 

Missie

4-Finance zorgt met oprechte interesse en passie voor het vak keer op keer voor de perfecte match. Volhardend vinden wij de juiste kandidaten voor onze opdrachtgevers en de financiële droombaan voor onze talentvolle kandidaten. In dit traject verliezen wij nooit onze identiteit uit het oog: een betrouwbare en klantgerichte organisatie die altijd doet wat zij belooft.

 

 

Visie

De visie van Jeroen over succesvol zakendoen vormt de filosofie van 4-Finance. 4-Finance is een betrouwbare en persoonlijk betrokken organisatie die altijd doet wat zij belooft. Het bedrijf zorgt voor optimale kwaliteit in haar dienstverlening waarbij oprechte interesse in haar klanten en haar kandidaten de basis vormt. Op basis van ervaring, kennis en inzicht benaderen de medewerkers elk nieuw project met hart voor de zaak waarbij de wensen en eisen van de klanten en kandidaten centraal staan.

4-Finance Werving, Selectie en Detachering