Werken bij At Monday
Bedrijven
Werken bij

At Monday

Welkom op de vacaturepagina van At Monday

 

At Monday is het enige en grootste platform in Nederland waarop werknemers en werkgevers elkaar volledig gratis kunnen vinden. Iedereen kan geheel gratis een loopbaanprofiel aanmaken en zichzelf presenteren of iemand zoeken. Daarmee bieden we iedereen in Nederland een eerlijke kans op een succesvolle carrière! 

 

Naast de mogelijkheid om jezelf te presenteren heb je op At Monday tevens de mogelijkheid om meer dan 500 trainingen te volgen van de beste opleiders van Nederland. 

 

Door het open en transparante karakter van At Monday staat het portal op dit moment volop in de belangstelling. Maandelijks wordt het bezocht door ruim 35.000 unieke bezoekers en dagelijks melden zich vele tientallen kandidaten en werkgevers aan. Sinds medio 2018 wordt het portal door een groeiende groep scholen gebruikt om leerlingen al gedurende hun schoolcarrière te laten werken aan hun loopbaanprofiel; hun portfolio.


De unieke werkwijze van At Monday wordt ook omarmt door enkele tientallen gemeenten die het inzetten om vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar te brengen. Zij hebben hiermee inzicht in de (sollicitatie)activiteiten van uitkeringsgerechtigden en werkgevers in de gemeente.

 

Om al deze activiteiten en geweldige kansen verder vorm te geven en uit te rollen zijn we op zoek naar diverse extra mensen om ons team te versterken. Kijk snel bij onze vacatures of er een geschikte job voor je bij zit.

 

We komen graag met je in contact!

At Monday