Werken bij At Monday
Bedrijven
Werken bij

At Monday

At Monday | deel je dromen en ambities!

At Monday helpt iedereen met het realiseren van hun dromen en ambities.  Op At Monday kun je een gratis, professioneel loopbaanprofiel aanmaken waarin jouw skills, dromen en ambities centraal staan. Je kunt je dromen en ambities vervolgens delen met duizenden werkgevers, stagebedrijven en (vrijwilligers)organisaties. Zij kunnen gratis zoeken en direct contact leggen met iedereen die daar voor open staat. Zo realiseren we samen een 100% open en transparante arbeidsmarkt en bieden we jou een eerlijke kans op een succesvolle carrière! 

Ook bedrijven en organisaties hebben dromen en ambities. Op At Monday kunnen ze daarom een uniek bedrijfsprofiel aanmaken. Indien relevant kunnen ze op het portal ook onbeperkt vacatures plaatsen. Zo zijn organisaties direct vindbaar voor iedereen die nieuwe stappen wil zetten in zijn carrière. 

Door een uniek aanbod van 600+ gecertificeerde opleidingen, assessment en leerlijnen helpen we je graag verder in het realiseren van je dromen en ambities. Het totale opleidingsaanbod van 18 Nederlandse topopleiders kun je onbeperkt volgen voor slechts €16,95 per maand. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. 

Met 100.000+ mensen, duizenden bedrijven en 35.000 unieke bezoekers per maand is At Monday inmiddels een van de succesvolste arbeidsmarkt portals van Nederland. We willen binnen 3 tot 5 jaar doorgroeien naar 1 miljoen gebruikers. 

Om onze dromen en ambiteis te realiseren zijn we op zoek naar mensen die onze missie delen en omarmen. Kom jij ons team versterken? Kijk snel bij onze vacatures of er een geschikte job voor je bij zit.

Kom jij ons helpen door te groeien naar 1 miljoen gebruikers?

At Monday