op At Monday
Bedrijven
Werken bij

Chef on the Spot

De lunchtafel is bij uitstek dé plek waar uw medewerkers elkaar ontmoeten. Samen kletsen, lol trappen en sparren over ideeën. Maar het belangrijkste van een goede lunch is natuurlijk lekker eten. Want een gezond en uitgebalanceerd menu zorgt ervoor dat uw medewerkers elke dag met plezier hun werk even aan de kant zetten, om daarna, bijgetankt en vol energie weer aan de slag te gaan.

Onze road-chefs rijden elke dag naar u toe met verse broden, verschillende kaas- en vleesplateau’s, een assortiment van beleg, een uitgebreide saladebar en heerlijke warme specials en soepen. Goed eten, met liefde gemaakt - en elke dag verrassend.

Makkelijker dan zelf boodschappen doen en goedkoper dan een eigen keuken met vaste lunchdame of heer. Chef On The Spot is de ideale lunchoplossing voor bedrijven van 40 tot 500 medewerkers. Alsof u uit eten gaat, gewoon op uw eigen kantoor.