Werken bij Christiaens Group
Bedrijven
Werken bij

Christiaens Group

Welkom bij Christiaens Group

Werken bij Christiaens Group betekent werken bij een wereldwijde marktleider in de agribusiness. Wij realiseren projecten van A tot Z voor de champignonteelt en composteringsmarkt op gebied van machinebouw, elektrotechniek, installatietechniek en bouw. Van ontwerp en productie in eigen huis, tot levering, assemblage en installatie bij onze klanten op vijf continenten. 

We zijn continu op zoek naar manieren om meerwaarde te creëren uit organische reststromen. Wij zetten onze passie en kennis van organisch composteren om in slimme producten en innovatieve oplossingen. Oplossingen die niet alleen het rendement verhogen voor onze klanten, maar ook bijdragen aan een duurzame voedselvoorziening.

Christiaens Group is een technisch, internationaal opererend bedrijf met het hoofdkantoor in Horst, Limburg. Hét centrum van de internationale champignonbusiness. Wij horen bij de beste maakindustrie bedrijven van Nederland en we hebben de ambitie om onze positie in de top te continueren.

Wil je graag nog meer informatie over ons bedrijf? 

Ga dan hier naar www.christiaensgroup.com

Christiaens Group groeit en wij verwachten dat jij met ons mee wilt groeien. Wij laten je zoveel mogelijk in je eigen kracht werken. Als jij doet waar je goed in bent, heb jij plezier in je werk en voeg je voor ons de meeste waarde toe.

Onze werkzaamheden zijn verdeeld in vier disciplines: elektro, bouw, machines en installatietechniek. Wij bieden je afwisselende en uitdagende werkzaamheden binnen jouw expertise. Van engineering en productie, tot levering, assemblage, installatie en service. Wij houden alles in eigen huis, zodat we ook garant kunnen staan voor de kwaliteit van onze producten.

Bij onze klanten - uit verschillende culturen over de hele wereld – hebben wij een goede reputatie. Zij weten dat ze van ons op aankunnen. Ze verwachten niet dat wij in pak komen om te praten over ‘uitdagingen’, ze kennen onze medewerkers als mensen die de handen uit de mouwen steken en problemen ook écht oplossen. Hier zijn we trots op. Is ondernemerschap, winnaarsmentaliteit, daadkracht jou op het lijf geschreven? En heb jij passie voor techniek?

Wij verwelkomen je graag in ons team!

Christiaens Group