Werken bij FTM Werving & Advies
Bedrijven
Werken bij

FTM Werving & Advies

HR oplossingen voor de composietenbranche en de metaal- en technieksector 

 

FTM Werving & Advies is een landelijk opererende dienstverlener met ruim 15 jaar ervaring in HR Advies, Werving & Selectie en Uitzenden van vakmensen in de composietenbranche, de metaal- en de technieksector.

 

Naast vakmensen uit Nederland hebben wij een groot Europees netwerk en jarenlang ervaring in werven en bemiddelen van composietwerkers, metaalwerkers en technisch personeel uit diverse EU-lidstaten.  Moeilijk om de juiste werkgever te vinden, of bent u als organisatie opzoek naar die ene professional? Dagelijks brengen wij enthousiaste vakmensen en werkgevers met elkaar in contact teneinde een goede match te maken.

 

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn maken wij gebruik van de nieuwste IT technologieën en wervingsmethoden. Aan goede communicatie, realistische terugkoppelingen en het motto “afspraak is afspraak” hechten wij veel waarde. Alle tools voor een dienstverlening op maat! Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

 

Bel of mail ons voor meer informatie. En komt het overdag niet uit? Dan kunt u ook contact opnemen buiten kantooruren op een tijdstip dat het u schikt!

 

FTM Werving & Advies