Werken bij Inprotech b.v.
Bedrijven
Werken bij

Inprotech b.v.

Industrieel onderhoud en services

Industrieel onderhoud is van groot belang voor de levensduur en beschikbaarheid van uw machinepark. Voorkom onbedoelde stilstand en productiestagnatie door preventief onderhoud. Inprotech ondersteunt industriële klanten bij het behalen van het beste prestatieniveau voor hun faciliteiten. Doelgericht preventief onderhoud is de manier om de balans te vinden tussen onderhoudskosten en verlieskosten. Wij assisteren u graag bij het bepalen van de unieke balans voor uw installatie en kunnen deze op elk gewenst niveau invullen.

Het totale traject van service en onderhoud is bij ons in vakkundige handen. Het aanbod is veelzijdig met een breed scala aan oplossingen zoals implementatie van onderhoudsmethodieken, energieadvies, en de 24-uursdienst voor service en onderhoud.

Onderhoudsmanagement bepaald via een gestructureerde aanpak.

De oplossingen van Inprotech omvatten de implementatie van onderhoudsmethodieken op basis van de RCM (Reliability-Centered Maintenance). Wij werken een onderhoudsconcept uit die voldoet aan de industriële klantvereisten op het gebied van onderhoudsbeleid en hun technische en economische doelstellingen. De specificatie van het doel en de beperkingen van apparatuur wordt uitgevoerd en de criticaliteit van de storingsmodus en de gevolgen ervan worden bepaald waarmee operationele feedbackgegevens (technische en onderhoudsgegevens) kunnen worden verzameld en gebruikt via prestatieplan en actieplan voor continue verbetering.

NEN Inspecties

Inprotech is tevens een onafhankelijk inspectiebureau voor het uitvoeren van periodieke inspecties aan arbeidsmiddelen conform de geldende NEN normeringen.

  • NEN 3140 elektrische arbeidsmiddelen
  • NEN 2718 rolsteigers
  • NEN 1004 rolsteiger onderdelen
  • NEN 2484 ladders en trappen
  • NEN EN 15635 stalen opslagsystemen
  • NEN 360-361-365 Valbeveiliging

U kunt bij ons ook terecht voor het uitvoeren van specifieke reinigingen aan arbeidsmiddelen en Installaties. Ook voeren wij een inline reiniging uit aan schakel -en elektrokasten met behulp van droogijsstralen.