op At Monday
Bedrijven
Werken bij

Krutzen Support

Als ondernemer in de arbeidsbemiddeling is het fijn om met verschillende branches en niveaus aan het werk te zijn. Door de vele gesprekken met kandidaten en organisaties, beschik ik over een groot, breed en gemêleerd landelijk netwerk, van MKB tot aan Multinationals. Een echte generalist die specialisten aan het werk zet!

Ikzelf ben o.a. gespecialiseerd in de functiegebieden: finance, sales, engineering & techniek. Daarnaast een bewezen landelijk trackrecord in functiegebieden zoals ICT (o.a. business -en data analisten), HR (o.a. recruiters, HR medewerkers), Zorg (o.a. GZ-psychologen, Psychiaters, verpleegkundigen) en binnen de (semi)overheid.

Transparantie, discretie en eerlijkheid zijn belangrijk in mijn werk. Bovendien probeer ik altijd maatwerk te leveren, zodat er voor alle partijen in alle gevallen een win-win situatie ontstaat. Daarnaast als ondernemer flexibel en in het bezit doorzettingsvermogen. Daar waar anderen stoppen met zoeken, wordt doorgegaan tot de geschikte kandidaat gevonden en de juiste match gemaakt is!

Telefonisch te bereiken op nummer (+31 6 12 551 193). Wilt u liever mailen? Dan kan dat naar: info@krutzensupport.nl