Werken bij Levarht
Bedrijven
Werken bij

Levarht

Welkom bij Levarht

Bringing the best together

Levarht is een familiebedrijf met een lange historie. Jan Levarht startte ons bedrijf in 1933. Zijn passie zorgde er in die jaren al voor dat hij in de wijde omtrek samenwerking aanging met telers, om zo de klanten topkwaliteit te kunnen bieden. Nu, ruim 85 jaar later, zitten deze passie en ondernemersgeest nog steeds in het DNA van ons familiebedrijf. Eigenschappen die we meebrengen in de samenwerking met onze klanten, onze ketenpartners en bovenal in de samenwerking onder collega’s.

Werken met verse groente en fruit Een bewuste en gezonde levens- en voedingsstijl, wie houdt zich hier niet mee bezig? Bij Levarht werk je elke dag met gezonde en verse producten. Je vergaart kennis over de oorsprong van producten, welke producten waar ter wereld in het seizoen zijn en  zit bovenop de hedendaagse ontwikkelingen wat betreft duurzame groente en fruit.

Internationale omgeving De verse groente en fruit van Levarht liggen in meer dan 80 landen in de winkel en uiteindelijk bij de mensen op de keukentafel. Dit is mogelijk doordat we dagelijks contact hebben met klanten, telers en collega’s over de hele wereld. Ook op kantoor in De Kwakel is het een diversiteit aan nationaliteiten, zowel op kantoor als in de loods. Als je een rondje door het gebouw loopt, waan je je door het horen van de vele talen soms in het buitenland.

Groeien binnen Levarht Jezelf ontwikkelingen binnen Levarht wordt aangemoedigd en gestimuleerd. Of je nu werkt in de loods, op kantoor of rijdt op een van onze vrachtwagens, iedereen krijgt de ruimte om zichzelf te blijven ontwikkelen.

Eigen verantwoordelijkheid Binnen Levarht verwachten we dat je je eigen verantwoordelijkheid neemt. Je krijgt de vrijheid om je eigen ideeën in de praktijk te brengen, uiteraard onder coaching van jouw leidinggevende.

Verder biedt Levarht de volgende secundaire arbeidsvoorwaarden: – Personeelsrestaurant in eigen beheer waar onze 2 koks dagelijks verse maaltijden bereiden tegen gereduceerd tarief. – Tijdens de lunch wordt gratis fruit aangeboden. – 26 vakantiedagen per jaar. – Bonusregeling gebaseerd op bedrijfsresultaat. – Leuke uitjes georganiseerd door de Personeelsvereniging.

 

 

Levarht