op At Monday
Bedrijven
Werken bij

MarFlex Europe BV

Nederland heeft een lange en gevierde maritieme geschiedenis, met honderden jaren van scheepvaartinnovatie ondersteund door een externe en internationale focus. Als Nederlands bedrijf dat al 40 jaar in de maritieme industrie werkt, zijn we trots om nieuwe oplossingen op de markt te brengen en deze vooruit te helpen. MarFlex Europe B.V. is een echte wereldspeler, maar wij blijven onze roots eren door al onze producten in Nederland (Oud-Beijerland) te ontwerpen.

MarFlex is een fabrikant van pompoplossingen voor elektrische aandrijvingen voor maritieme, offshore en industriële markten; onze pompen worden momenteel geïnstalleerd op binnen- en zeeschepen, maar ook op offshore platforms en tankopslag. Onze kracht is het bieden van een complete elektrische pompoplossing aan onze klanten, bestaande uit elektrisch aangedreven pompen en frequentieomvormers.

Onze eerlijke en directe aanpak heeft ons wereldwijd vertrouwen gebracht. Er varen momenteel meer dan 1500 tankers uit 50 landen over de hele wereld die gebruikmaken van onze pompoplossingen. We hebben kantoren in Nederland en China, in Guangzhou en Hong Kong, met onze producten gebouwd in 30 landen wereldwijd.

MarFlex Europe BV