op At Monday
Bedrijven
Werken bij

Mijn Topfit Totaal Plan

Welkom

Ik werk sinds 2010 als Lifestyle Coach samen met Herbalife. Herbalife is één van de grootste en meest succesvolle voedingsbedrijven ter wereld. Het succes van Herbalife is gebaseerd op de unieke voedingsproducten op basis van kruiden. Je zou kunnen zeggen dat Herbalife gezonde voeding eenvoudig heeft gemaakt. Geen kuur of dieet, maar uitgebalanceerde voeding als aanvulling op onze hedendaagse voeding, die veelal niet meer voldoet aan de normen. Tientallen miljoenen mensen over de gehele wereld weten inmiddels al dat Herbalife werkt. Jij nog niet? Eet het en je weet het! Vraag bijvoorbeeld eerst eens een proefpakket aan.

 

Wat Herbalife verder uniek maakt is de wijze waarop de producten zich over de wereld verspreiden. De producten worden namelijk niet verkocht via winkels, maar via een wereldwijd netwerk van zelfstandige coaches. Wij zijn stuk voor stuk ervaringsdeskundigen die precies weten hoe je de producten moet gebruiken om de beste resultaten te behalen. Daarnaast hebben wij geleerd hoe we mensen kunnen helpen en begeleiden bij het aanleren van een gezonde en actieve levensstijl.

 

In marketingtermen noemen we dit Netwerkmarketing of Aanbevelingsmarketing. Hoewel iedere coach de mogelijkheid heeft om een eigen team op te bouwen, is netwerkmarketing beslist geen piramidesysteem. Piramidesystemen zijn bij de wet verboden, terwijl Herbalife een gerenommeerd en beursgenoteerd bedrijf is, met vestigingen in meer dan 90 landen over de gehele wereld. In al deze landen zijn zowel de producten, als ook het marketingconcept door de overheden goed bevonden.

 

Het succes van Herbalife is ronduit spectaculair. De omzetgroei breekt record op record en het leuke is, dat jij kunt meeliften op dit succes.

 

My Life, Herbalife. Be the best you can be.

Haal het beste uit jezelf met een evenwichtige actieve levensstijl. Door uitgebalanceerde voeding met regelmatige lichaamsbeweging en de één-op-één ondersteuning te combineren, behaal jij de beste resultaten. Ben jij klaar om een verandering door te voeren onder mijn begeleiding? Neem dan nu contact met mij op.

 

Mijn Topfit Totaal Plan