Werken bij Nationale Talentenbank
Bedrijven
Werken bij

Nationale Talentenbank

Welkom bij ANBI Stichting Nationale Talentenbank

Nationale Talentenbank is er voor iedereen met een arbeidsbeperking die op zoek is naar een baan. Het maakt niet uit of je vanuit de WIA, Wajong of het doelgroepregister komt, op Nationale Talentenbank heb je de mogelijkheid om geheel gratis een eigen loopbaanprofiel aan te maken

In 2015 telde Nederland 1,7 miljoen mensen tussen de 15 en 75 jaar die aangaven dat ze door een langdurige ziekte, aandoening of handicap belemmerd werden in het krijgen of uitvoeren van werk.  Dat meldt CBS. ANBI stichting Nationale Talentenbank heeft zich tot doel gesteld om binnen drie jaar in samenwerking met partners tenminste 20.000 talenten zichtbaar te maken en zoveel mogelijk van hen aan betaald werken te helpen.

Met dit platform biedt Nationale Talentenbank werkzoekenden vanuit de uitkering (WIA, Wajong en bijstand), het doelgroep register of vanuit het praktijkonderwijs de mogelijkheid om zich te presenteren aan werkgevers met al hun talenten.

Dankzij de unieke samenwerking met partners als iCademy, At Monday en Speaklive biedt Nationale Talentenbank ruim 200 online trainingen en webinars. Hiermee kunnen gebruikers zich verder ontwikkelen en presenteren op de arbeidsmarkt.

Nationale Talentenbank