op At Monday
Bedrijven
Werken bij

Orchestra

Orchestra is een jonge en ambitieuze organisatie die zich met passie inzet voor het vermogensbeheer in de breedste zin van het woord van stichtingen, verenigingen en families. Onze frisse, nieuwe aanpak is onderscheidend binnen de financiële markt, waardoor we in de afgelopen tijd een gestage groei hebben kunnen realiseren.

 

Orchestra onderscheidt zich in de financiële markt met een nieuwe kijk op vermogensbeheer. Het traditionele model beperkt zich vaak tot beleggen. Orchestra biedt een veel completere dienstverlening, waaronder administratie, documentbeheer, CRM, betalingsverkeer, het opleveren van de jaarrekening en nog veel meer aanverwante diensten en ondersteuning.

 

Dit alles leveren wij onze klanten tegen een vast en scherp tarief per jaar. Daarbij gaan we uit van ‘effort-based’ in plaats van ‘asset-based’ dienstverlening. Dat wil zeggen dat de vergoeding is gebaseerd op de feitelijk geleverde diensten, en niet, zoals vaak gebeurt, op een percentage van het vermogen. Deze frisse benadering zorgt ervoor dat het vermogen van onze klanten in de toekomst aanzienlijk meer kan groeien en stichtingen dus meer te besteden hebben aan hun doelstellingen. Onze bijdrage aan de goede doelen van Nederland ligt besloten in de jaarlijkse besparingen en efficiëntieslagen die wij voor hen kunnen realiseren.

 

Orchestra