op At Monday
Bedrijven
Werken bij

Schoonmaakbedrijf Klien B.V.

KLIEN is een dynamisch schoonmaakbedrijf met meer dan tachtig medewerkers. Wij verzorgen de schoonmaak van vele kantoorgebouwen, utiliteitsgebouwen en wooncomplexen van VvE’s in de regio Brabant. Diverse opdrachtgevers werken al met ons samen sinds de oprichting van KLIEN in 1974.

Het leveren van goede kwaliteit heeft voor ons de hoogste prioriteit. Die bereiken wij onder andere door onze kwaliteitsgerichte organisatiestructuur. Wij streven naar een duurzame relatie met onze klanten. KLIEN werkt daarom zoveel mogelijk met vaste medewerkers op vaste projecten. Op die manier kennen zij het project waarvoor zij verantwoordelijk zijn door en door en ziet de klant steeds een vertrouwd gezicht.

Elke opdrachtgever is voor ons uniek. Wij verrichten onze werkzaamheden daarom zoveel mogelijk ‘op maat’. Wij besteden veel aandacht aan de communicatie tussen het bestuur, de beheerder, de gebruikers en onze medewerkers.

Onze projectleiders zijn eindverantwoordelijk voor de schoonmaakkwaliteit. Zij controleren en instrueren het personeel en zijn tevens het aanspreekpunt voor de klant. De klant kan de projectleider op verschillende tijden bereiken, oók buiten de reguliere schoonmaaktijden om. Op die manier kan KLIEN bij ontevredenheid direct zoeken naar een adequate oplossing.

Samen met onze leveranciers van schoonmaakmiddelen en -materialen hebben wij de kennis in huis om kwalitatief goed schoonmaakwerk af te leveren. Schoonmaakbedrijf KLIEN ® , daar kunt u van op aan!

“Kiest u voor clean, kies dan voor KLIEN “