Werken bij Speaklive webinar & webcasting
Bedrijven
Werken bij

Speaklive webinar & webcasting

Wij maken van elke webinar of video opname een succes!

 

Speaklive is de partner voor webinars en webcasts in het zuiden van Nederland. Ons team van professionals op het gebied van (online) marketing, E-learning, studio opnames en videobewerking werkt dagelijks voor uiteenlopende klanten op het gebied van:

 

Marketing 

Webinar-marketing is in opmars en wordt een steeds belangrijker onderdeel in een online marketing strategie. Webinars zijn bij uitstek geschikt om grote groepen prospects en klanten te bereiken op hetzelfde moment. Door de combinatie van een laagdrempelig medium en een oneindig groot bereik is een webinar het ideale kanaal voor leadgeneratie en klantcontact. 

 

E-learning

Webinars zijn de ideale manier om een interactieve training te geven op afstand. Deelnemers hoeven geen kilometers te rijden om de training bij te wonen en kunnen toch eenvoudig deelnemen.

 

Motivational speakers

Met een webcast kan men live via alle mogelijke kanalen zoals Facebook, Youtube of het intranet een presentatie geven voor een doelgroep. Webcasts zijn een innovatieve en slimme manier om te communiceren met een doelgroep. De uitzendingen zijn overal online te volgen. Deelnemers kijken live mee vanachter hun PC, Mac, tablet of smartphone.

 

 

Wij zijn constant op zoek naar stagiaires en professionals die ons team kunnen versterken. Wil jij werken in een moderne studio met bevlogen vakidioten en denk je dat je ons team kunt versterken? Dan komen we graag met je in contact. Stuur de link van je profiel op At Monday of Breda.works naar Olav van Doorn - ovd@speaklive.nl. Dan zullen we op korte termijn contact met je opnemen!