op At Monday
Bedrijven
Werken bij

TB Wissing

 

                                 TB WISSING:

 

             DE KRACHT ZIT IN ONZE MENSEN!

 

 

TECHNISCH BURO WISSING .... EVEN VOORSTELEN

 

Technisch Buro Wissing bestaat sinds 1946. Begonnen als ene elektrotechnisch installatieburo zijn we uitgegroeid tot een bedrijf dat adviseert, ontwerpt, bouwt en onderhoudt. Het gaat om volledige elektrische installaties, toegangssystemen, datanetwerken, mechanische ventilatiesystemen, noodverlichtingsinstallaties, telecommunicatie, brandmeld- en inbraaksystemen.

Voor het management en de specialisten die wij in dienst hebben, staan de begrippen als vakmanschap en kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Door cursussen en opleidingen blijft iedereen op gelijke hoogte van de laatste technische ontwikkelingen. Het is niet toevallig dat meer dan de helft van de werknemers 25 jaar of langer in dienst is. Het geeft aan dat onze ervaring in deze branche groot is en het geeft aan dat een prettige werksfeer de organisatie kenmerkt.

 

In de afgelopen 65 jaar heeft Technisch Buro Wissing een grote vaste klantenkring opgebouwd. Onze expertise ligt zowel op het vlak van kantoor- en bedrijfsgebouwen, winkelcentra en zorgcentra als binnen de woningbouw en het onderwijs. De meeste van onze klanten bevinden zich in de regio Eindhoven, maar vestigingen of gebouwen van klanten in overige regio's rekenen wij ook tot onze klantenkring.

Technisch Buro Wissing is een volledig zelfstandig en onafhankelijk elektrotechnisch advies- en installatiebedrijf. Zonder advies kan er immers geen installatie aangelegd worden. U kunt ons bedrijf inschakelen voor de aanleg van een complete elektrotechnische installatie, alsmede voor kleine klussen als het aanleggen van een extra wandcontactdoos. Wij bieden een compleet dienstenpakket als het gaat om elektrotechnische installaties, van netwerken tot domotica en van beveiligingssystemen tot duurzame installaties, zoals zonnepanelen en led verlichting. Nieuw in ons assortiment de laadpalen voor elektronische auto's, alsmede gasdetectie ten behoeve van parkeergarages.

Een greep uit onze te leveren producten, zijn de navolgende:

 

* ELEKTROTECHNISCHE INSTALLATIES - VENTILATIESYSTEMEN - NOODVERLICHTING

* WOONGEMAK - BEVEILIGINGSINSTALLATIES - SERVICE EN ONDERHOUD

 

Na installatie dienen de electrotechnische installaties te worden onderhouden, een en ander conform de wet- en regelgeving. Diverse installaties zijn immers onderdeel van uw gebruiksvergunning en dienen derhalve in nominale staat gehouden te worden. Daarnaast is onze wet- en regelgeving aan veranderingen onderhevig. Onze medewerkers worden derhalve regelmatig bijgeschoold om uw installatie in top conditie te houden. Naast onderhoud, staan onze medewerkers 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar, voor u paraat om u storingen te verhelpen. Onze medewerkers maken het verschil.

 

WAAR STAAN WIJ VOOR

Technisch Buro Wissing staat voor een persoonlijke benadering bij uw elektrotechnische vraagstukken. Samen naar een oplossing zoeken, gebruikmakend van onze expertise. Technisch Buro Wissing maakt gebruik van de modernste technieken die passen bij u als persoon en waar u een goed gevoel bij hebt. 

De adviseurs van TB Wissing onderscheiden zich door professionelateit op basis van jarenlange ervaring binnen de elektra branche, gecombineerd met gedegen opleidingen.

 

CONTACT

Heeft u elektrotechnische vraagstukken? Bent u op zoek naar een noodverlichtingsinstallatie? Neemt u gerust eens vrijblijvend contact op met onze advisers om uw vraagstukken te bespreken. Het is voor ons een uitdaging om voor u een concurrende offerte uit te brengen, zodat u deze eens rustig kunt bekijken. Technisch Buro Wissing een begrip in de branche! Klik op onderstaande contact button of bel ons op 040-2517772.

 

TB Wissing