Werken bij Topsupportnederland.nl
Bedrijven
Werken bij

Topsupportnederland.nl

Welkom bij TOP Support Nederland

TOP Support Nederland staat voor Trainingen, Opleidingen,  Personenvervoer & Support. Als erkende opleider zorgen wij er jaarlijks voor dat kandidaten worden opgeleid tot personenvervoerder (CCV diploma). Daarnaast leiden & bemiddelen wij ook werkzoekenden naar een baan als taxichauffeur, personenvervoerder of verkeersregelaar.

Support is de ondersteuning door werving en bemiddeling van chauffeurs & verkeersregelaars. Met ons landelijke netwerk begeleiden we mensen naar een baan in zowel het personenvervoer & verkeersregelaar.

 

TOP Support Nederland vind zijn oorsprong in een taxi bedrijf in het oosten van Nederland en is opgericht in 2008. Gespecialiseerd in het opleiden en (om)scholen van mensen tot personenvervoerder, worden jaarlijks vele kandidaten bemiddelt naar een baan als taxichauffeur. Sinds 2016 leiden wij ook werkzoekenden op tot verkeersregelaar.

Kenmerkend voor onze dienstverlening:

  • Persoonlijke training en aandacht
  • Een door het Sociaal Fonds landelijk erkende opleider
  • TX gekwalificeerde docenten met (praktijk)ervaring in het personenvervoer
  • Erkende docenten verkeersregelaar
  • Netwerk van landelijke en regionale werkgevers / netwerkpartners voor de bemiddeling
  • Samenwerkingspartner van het UWV en diverse gemeentes

Heeft u interesse in onze dienstverlening, begeleidt u een kandidaat of bent u als werkgever geinteresseerd, dan komen wij graag persoonlijk met u in contact.