op At Monday
Bedrijven
Werken bij

Uitzendorganisatie Werk in UItvoering

Welkom bij Uitzendorganisatie Werk in Uitvoering!

Uitzendorganisatie Werk in Uitvoering (UWIU) is een lokale uitzendorganisatie met een landelijk netwerk. Dankzij onze unieke persoonlijke aanpak, vind u in ons een sterk partnerschap op het gebied van al uw personeelsoplossingen. Wij zijn gevestigd in het unieke ondernemersgebouw de Telefooncentrale in Alkmaar.

Onze medewerkers zijn flexibel, doelgericht en een betrokken gesprekspartner voor uw organisatie. Wij denken met u mee, dragen bij aan de versteviging van uw bedrijfsstructuur. Dit doen wij, door de juiste kandidaat op de juiste plek te plaatsen. Op deze manier bent u verzekerd van stabiele bezetting van uw organisatie. Onze dienstverlening is gebaseerd op wederzijds respect en vertrouwen.

Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen op www.uwiu.nl of bel 072 201 03 20

U zoekt een nieuwe werkgever? Geweldig! Want dan ben jij bij UWIU aan het juiste adres. UWIU is er voor jong en oud. Wij bieden namelijk meer dan werk alleen. Bij ons staan persoonlijke begeleiding en professionele groei en ontwikkeling voorop. Wij denken actief mee over opleidingen en trainingen en brengen jou aanzienlijk veel verder op de arbeidsmarkt. Ook als je ‘gewoon’ een baan wilt, kan UWIU je verder helpen. Er is vast een plek waar jij op kunt solliciteren. Wij helpen jou! Nieuwsgierig geworden? Bel ons!

U zoekt een werknemer? Uw werk wacht op uitvoering? Natuurlijk zoekt u dan de beste kandidaat. U snapt ook dat dit de ‘open deuren’ zijn waarmee elke uitzendorganisatie u als opdrachtgever wilt werven. UWIU doet het anders. Transparant, praktisch en eenvoudig gaan wij voor een sterk partnerschap. Natuurlijk, in de uitvoering! Natuurlijk kunt u snelle oplossingen van ons krijgen. Onze database zit vol goed gekwalificeerd personeel dat graag en direct voor u kan werken. Toch sluiten wij liever een partnerschap voor de lange(re) termijn. Dat zijn namelijk de oplossingen die werken. Nieuwsgierig geworden? Bel ons!

Uitzendorganisatie Werk in UItvoering